• Geri dön

  • 1.117 Görüntülenme

  • 47 Haber

  • 3.330 İşletme görüntülenme


Mahallenin Pizzacısı Domino’s, 21-31 Temmuz tarihleri arasında Bol Malzemos’a doyuruyor! Tam 13 malzemeli, inanılmaz lezzetli Domino’s efsanesi Bol Malzemos, eve servisle inanılmaz fiyata pizza severlere ulaşıyor. Domino’s tutkunları bu fırsatı kaçırmıyor, hemen sipariş veriyor ve 54,99 + 54,99 TL’ye 2 orta boy Bol Malzemos’un tadını doya doya çıkarıyor.

Türkiye'de evlerin servisin öncüsü Domino’s’tan yaz sürprizi geliyor! 21-31 Temmuz tarihleri arasında domino’s.com.tr ya da mobil uygulama üzerinden 2 orta boy klasik hamur Bol Malzemos pizza siparişi verenler sadece 54,99 + 54,99 TL ödüyor! Domino’s fırınında 245 derecede piştikten sonra el değmeden paketlenen inanılmaz lezzetli Bol Malzemos’lar; pizza sos, mozarella peyniri, pepperoni, jambon, sosis, domates, sucuk, mantar, yeşil biber, siyah zeytin, mısır, kekik ve susamdan oluşan 13 farklı malzemeyle yapılıyor.

Kampanyadan yararlanıp 54,99 + 54,99 TL’ye Bol Malzemos pizza sipariş edenler, Domino’s Sıcak Takip Uygulaması ile de “Siparişim nerede?” sorusuna anında yanıt buluyor. Domino’s tutkunları Sıcak Takip sayesinde siparişlerinin durumunu cep telefonundan takip ederek, pizzalarının ne zaman fırından çıktığını, kuryenin kaç sokak uzakta olduğunu ve kaç dakika sonra kapıya ulaşacağını bu uygulama üzerinden canlı canlı izleyebiliyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL