• Geri dön

  • 548 Görüntülenme

  • 47 Haber

  • 3.330 İşletme görüntülenme


İstediğiniz ikili büyük boy pizza 130 TL’den başlayan fiyatlarla
‘Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş’ filmini Combo Pizza ile kutla!

Tüm zamanların en ikonik süper kahramanlarından Örümcek Adam, Örümcek Evreni serisinin yeni filmiyle geri dönüyor, tansiyonu iki farklı pizzayı birleştiren Combo Pizza düşürüyor. 17 Mayıs - 18 Haziran tarihleri arasında Domino’s uygulaması ve web sitesinden verilen siparişlerde; ister Bol Malzemos, ister Margarita, istersen de Ocakbaşı dilediğin tüm ikili büyük boy pizzaları evlere servis siparişlerde 130 TL’den başlayan fiyatlarla Combo Pizza’da birleştirmek mümkün.

Örümcek Adam'ın çoklu evren hikayesinde macera tüm hızıyla devam ediyor. Örümcek-Evreni serisinin yeni bölümü “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” ile beyazperdeye geri dönüyor. Domino’s, çoklu evrenler arasında gezinirken, farklı pizzaları birleştiren Combo Pizza, farklı evrenlerin de arasını buluyor.

Pizza seçerken birbirinize girmiyorsunuz, Domino’s uygulamasını indiriyorsunuz!

17 Mayıs - 18 Haziran tarihleri arasında Domino’s uygulaması ve web sitesinde geçerli olan kampanyayla; ister Bol Malzemos, ister Margarita istersen de Ocakbaşı dilediğin tüm ikili büyük boy pizzaları evlere servis siparişlerde 130 TL’den başlayan fiyatlarla Combo Pizza’da birleştirmek mümkün.

Galaya davetiye kazanma şansını kaçırma!

Her iki tarafı da farklı pizzalarda oluşan Combo Pizza tüm evrenlerin arasını buluyor, Domino’s, “evrenleri birleştir ve kafandaki pizzayı seç” diyerek Örümcek Adam hayranlarının heyecanına ortak oluyor. Domino’s uygulaması ve web sitesinden Combo Pizza siparişi verenler, çekilişe katılarak “Örümcek Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” galasında filmi izleme şansı yakalıyor.

Domino's uygulamasını indirerek kafandaki farklı pizzaları birleştirmek çok kolay!

Farklı boyutlarda onlarca ayrı Örümcek-Adamlar’ın yer aldığı çoklu evrende izleyiciyi maceraya sürükleyecek “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş”, 2 Haziran’da sinemalarda.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL