• Geri dön

  • 120 Görüntülenme

  • 47 Haber

  • 3.330 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lovemark’ı Domino’s ile Enstitü İstanbul İSMEK, Bölgesel İstihdam Ofisi (BİO) iş birliği ile düzenlenen ‘Kadın Pizzacı Yetiştirme Programı’nın ilki sona erdi. Sekiz saatlik eğitim programını başarıyla tamamlayanlar, Bölgesel İstihdam Ofisi aracılığıyla Domino’s şubelerinde istihdam edilecek.

Domino’s ve Enstitü İstanbul İSMEK, Bölgesel İstihdam Ofisi Türkiye’de kadınların işgücüne katılımı desteklemek amacıyla güçlerini birleştirdi. Pek çok sektörle iş birliği yaparak eğitim programları hazırlayan Enstitü İstanbul İSMEK, bu kez gastronomi alanında kadın istihdamı yaratmak üzere sosyal sorumluluklar adına pek çok önemli projeye imza atan Domino’s ile el ele verdi. Domino’s ve Bölgesel İstihdam Ofisi liderliğinde düzenlenen ‘Kadın Pizzacı Yetiştirme Programı’, Enstitü İstanbul İSMEK Fırıncılık ve Pastacılık Okulu’nda verildi.

Hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun olarak pizza ve çeşitlerinin hazırlanması, pişirme yöntemleri ve tekniklerini içeren sekiz saatlik programa, pizza üretimi alanında meslek edinmek isteyen 18-50 yaş arasındaki kadınlar katıldı. Katılımcılar ilk aşamada 40 kişilik kontenjanla verilen eğitim programına başvuran adaylar arasında yapılan mülakatla belirlendi. Kadın Pizzacı Yetiştirme Programı’nı başarıyla tamamlayan katılımcılar, sertifikalarını alarak Bölgesel İstihdam Ofisi aracılığıyla Domino’s şubelerinde istihdam edilmeye başladı.

İş birliği hakkında konuşan Domino’s Pizza Eurasia Group CEO’su Aslan Saranga, “İçinde yaşadığımız topluma katkı sağlamak adına daima ‘değer’ odağında çalışan Domino’s’un en büyük önceliği. Enstitü İstanbul İSMEK, Bölgesel İstihdam Ofisi ile el ele vererek gerçekleştirdiğimiz ‘Kadın Pizzacı Yetiştirme Programı’ projesinde yer aldığımız için son derece mutluyuz. İlkini başarıyla tamamladığımız programımızın devamı gelecek. Sertifikalarını teslim ettiğimiz tüm katılımcılarımıza Domino’s ailesine “hoş geldiniz” diyor ve kariyer serüvenlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL