• Geri dön

  • 744 Görüntülenme

  • 46 Haber

  • 3.315 İşletme görüntülenme


Domino’s’un Dönerli lezzetler reklam filmi Effie ödülünü aldı

Dönerse Domino’s, ödülse yine Domino’s

Tutkunları tadına, Domino’s ödüle doymuyor. Her yeni kategori lansmanıyla başarısı pazarlama dünyasında taçlandırılan Domino’s, Dönerli lezzetler filmiyle pazarlama ve reklam dünyasının en itibarlı ödüllerinden Effie Awards 2021’de “Bronz Effie”nin sahibi oldu. Marka, başta şahane performansı için reklam yüzü Enis Arıkan olmak üzere desteklerini hiç esirgemeyen iletişim ajansları Alametholistic, People Initiative, Contactplus ve Games Medya’nın yanı sıra, emeği geçen herkese teşekkür etti.

360 derece pazarlama yaklaşımıyla fark yaratan Domino’s, pazarlama ve reklam etkinliği alanında dünyanın en zorlu ve en prestijli yarışması olarak kabul edilen ve 26 Mayıs’ta 13’üncüsü gerçekleştirilen Effie Awards Türkiye 2021’de “Bronz Effie” ödülüne layık görüldü.

Her yeni kategori lansmanıyla başarısı pazarlama dünyasında taçlandırılan marka, şimdi de damakları şenlendiren Dönerli lezzetlerin reklam filmiyle Effie ödülünü aldı.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyor
Tüketicilerinin davranış ve beklentilerini önceden tespit ederek yenilikçe pazarlama ve satış kampanyaları yürüten Domino’s, yepyeni inovatif ürünlerini de bu şekilde geliştiriyor ve reklamlarını da bu şekilde tasarlıyor. Bu kapsamda başarılı oyunculuğu ve eğlenceli sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Enis Arıkan ile 2019 yılından bu yana yaptığı iş birliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Dönerli lezzetler reklam filmi ile başarısını bir kez daha perçinleyen marka, başta şahane performansı için reklam yüzü Enis Arıkan olmak üzere desteklerini hiç esirgemeyen iletişim ajansları Alametholistic, People Initiative, Contactplus ve Games Medya’nın yanı sıra, emeği geçen herkese teşekkür ediyor.

Yarışmanın sonuçları küresel bir endekse etki ediyor, lokalle sınırlı kalmıyor
Dünya çapında 55 ülkede, EACA’e (European Association of Communciation Agencies) üye Reklam Ajansları Dernekleri ve Reklamveren Dernekleri tarafından ortak olarak düzenlenen Effie, dünyanın en prestijli pazarlama ve reklam etkinliği yarışması olarak dikkat çekiyor. Effie Türkiye, Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği tarafından, American Marketing Association (A.M.A.) ve Effie Worldwide Inc.’ten alınan lisansla 2005’ten beri düzenleniyor. 2013 yılına kadar 2 yılda bir düzenlenen yarışma, 2014 itibariyle her sene gerçekleştiriliyor. Effie Türkiye ulusal ölçekte ve belli bir dönemde üretilen işleri değerlendiriyor. Yarışmanın sonuçları küresel bir endekse etki ediyor, lokalle sınırlı kalmıyor. Effie Effectiveness Index holdingler, markalar ve ajansların yıllık performansını küresel ölçekte sıralıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL