• Geri dön

  • 275 Görüntülenme

  • 47 Haber

  • 3.330 İşletme görüntülenme


Bu büyüklük şaka mı?

Domino’s sayesinde ortamda doymayan kalmayacak!

Türkiye’nin en sevilen pizzacısı Domino’s, devasa Pizza X-Large’ı, pizza tutkunlarıyla buluşturuyor. Domino’s, 12 dev dilimden oluşan Pizza X-Large’ı 11-31 Temmuz tarihleri arasında Domino’s uygulaması ve web üzerinden verilen “Beklemeden Gel-Al” siparişlerinde 120 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. Pizza tutkunları ‘Büyüksün Domino’s!’ diyor!

Tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine cevap verme kabiliyetiyle pizza kategorisinde Türkiye’nin Lovemark’ı seçilen ve müşteri deneyimini mükemmelleştirme doğrultusunda geliştirdiği inovasyonlarla sektörünün standartlarını belirleyen Domino’s, Türkiye pizza endüstrisine öncülük etmeye devam ediyor.

‘Büyüksün Domino’s!’

Toplumdan aldığını topluma verme ilkesiyle birleştiren ve koşullara uyarladığı fiyat politikalarıyla ürünlerini Türkiye’nin 79 iline ulaştıran Domino’s’tan pizza tutkunlarına “büyük” haber! Tüm pizza çeşitlerine uygulanabilen 12 dev dilimden oluşan Pizza X-Large ile ortamda doymayan kalmayacak!

‘Yaparsa Domino’s yapar’

Türkiye'nin en yaygın pizza zinciri Domino’s, Pizza X-Large’ın 38 santimlik çapı ve gramajın düşmediği devasa dilimleriyle doymayan kalmayacak diyor.

Domino’s uygulaması ve web üzerinden verilen ‘Beklemeden Gel Al’ siparişlerinde 120 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan Pizza X-Large, tüm çeşitleri ile "büyük lezzet fırtınası" yaşatmaya hazır.

Domino’s App’i indir, ‘Beklemeden Gel Al’

Domino’s inovasyona ve teknolojiye yatırım yapmayı sürdürüyor. Dijitalleşme konusunda da sektöre yön vermek misyonuyla faaliyetlerine devam eden Domino’s, en uygun fiyatlı satış noktası ‘Beklemeden Gel Al’la alışkanlıkları değiştirecek hızlı bir dijital çözüm sunuyor. Domino’s uygulaması veya web sitesi üzerinden verilen siparişi belirlediğiniz restorandan gidip almanızı sağlayan ‘Beklemeden Gel Al’ ; en iyi fiyatı sımsıcak Domino’s lezzetleriyle buluştururken ileri saat planlama opsiyonuyla da yepyeni bir dijital deneyim sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL