• Geri dön

  • 925 Görüntülenme

  • 47 Haber

  • 3.330 İşletme görüntülenme


Enfes pizzaları, dürümos lezzeti, makarnos seçenekleri ve çok daha fazlasını tüketicilere sunan Dominos’tan bir yenilik daha. Muhteşem ikili tavuk ve patatesi birleştiren bu lezzet en çok sevilen sos seçenekleri ile iştah kabartıyor. Lezzet tutkunlarının damaklarını şenlendirecek bol soslu lezzet bombası Soslu Tavuk & Patates, eve servis siparişlerde sadece 24,99 TL.

Mahallenizin pizzacısı Domino’s sofraları şenlendirmeye devam ediyor. İştah kabartan seçenekleri ile lezzet tutkunlarının bir numarası olan Domino’s’tan damakları şenlendirecek bir müjde daha! Leziz çıtır tavuk finger ile patatesin en güzel halinin birleştiği Soslu Tavuk & Patates, iştah kabartıyor. Çıtır tavuk finger ve patatesin barbekü ve cheddar sos seçenekleri ile buluşmasıyla ortaya çıkan bol soslu lezzet bombası yiyenleri kendine hayran bırakıyor.

2 farklı seçenek ile sipariş verebileceğiniz Soslu Tavuk & Patates çeşitlerinden dilediğin biri eve servis siparişlerde sadece 24.99 TL. Dilerseniz Barbekü Soslu Tavuk & Patates, dilerseniz Cheddar Soslu Tavuk & Patates anında kapınızda!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL