• Geri dön

  • 174 Görüntülenme

  • 47 Haber

  • 3.330 İşletme görüntülenme


Toplumsal değer üretimini tüm hizmetlerinin merkezine koyan Domino’s ve 28 yıldır üç milyondan fazla çocuğa nitelikli eğitim desteği sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) iş birliğiyle Türkiye’yi dolaşan Düş Gezgini Ateşböceği mobil eğitim tırı Ankara’ya ulaştı. Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak yapılan şenlik kapsamında tümü çocuklar tarafından çizilen resimleri içeren ‘Cumhuriyet’e Özel Sergi’ de TEGV Ankara Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı’nda açıldı.

Çocukların çağdaş eğitim imkanlarıyla buluşması için el ele veren Domino’s ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)’in ortak projesi Düş Gezgini Ateşböceği mobil eğitim tırı Ankara’da.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak düzenlenen şenlik coşkusuyla Ankara’daki çocuklara ulaşan eğitim tırı, tümü çocuklar tarafından çizilmiş 100’üncü yıl resimlerini içeren ‘Cumhuriyet’e Özel Sergi’ye de ev sahipliği yaptı. TEGV Ankara Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı’nda konumlanan Düş Gezgini Ateşböceği mobil eğitim tırında açılan sergi, yaklaşık 100 çocuk tarafından ziyaret edilerek çocukları çocuk sanatının doğal dünyasına yaklaştırdı. Gün boyu bando takımının tınılarıyla müziğin evrensel sesine kulak veren, alanda kurulan çok sayıda aktivite istasyonunda gönüllerince eğlenen çocuklar; Domino’s Sofrası’nın mükellef pizzalarıyla şenlik gününü lezzetli bir şekilde kapattılar. Gönüllü eğitmenlerin gözetiminde ve yönlendirmesiyle 12.00-14.00 arasında gerçekleşen şenlik ile Domino’s’un Cumhuriyet bilincine ve dayanışmaya yönelik vizyonunun en özel örneklerinden biri sunuldu.

Domino’s tarafından Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak planlanan ve deprem felaketiyle birlikte rotasını ilk olarak bölgeye çeviren Düş Gezgini Ateşböceği, yolculuğunu Malatya’da başlatarak ihtiyaç sahibi çocuklarımızı nitelikli sanatsal eğitimle buluşturmuştu. Gönüllü uzman eğitmenler eşliğinde deprem bölgesindeki çocuklara yönelik aktivitelerle bölgeyi gezen mobil eğittim tırı deprem bölgesindeki faaliyetlerinin ardından Samsun’da bulunmuştu.

Domino’s Düş Gezgini Ateşböceği; Cumhuriyet’in temel ilke ve inkılaplarına bağlı nesillerin yetişmesi için nitelikli eğitim desteği sunan TEGV aracılığıyla bir yıl boyunca Türkiye’nin farklı illerine ulaşacak ve ekim ayı boyunca Ankara’daki faaliyetlerini sürdürecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL