• Geri dön

  • 821 Görüntülenme

  • 46 Haber

  • 3.315 İşletme görüntülenme


Tüm Türkiye’nin merakla beklediği gün geldi, Domino’s Türkiye Pizza Günleri başladı. 1 Nisan’da başlayan ve 11 Nisan’a kadar devam edecek olan Domino’s Türkiye Pizza Günleri'nde tüm pizzalar tek fiyata sunulacak. Extravaganza’dan Mangal Sucuklu’ya, Bol Malzemo’s’tan Italiano’ya birbirinden lezzetli pizzaları en cazip fiyatlarla tüketiciyle buluşturan Domino’s, Türkiye Pizza Günleri’ne özel olarak kaçırılmayacak kampanyasıyla sofralara bahar havası estiriyor. Türkiye Pizza Günleri boyunca Evlere Servis’te Büyük Boy tüm pizzalar 34,99 TL’den, Gel Al’da ise 2 adet Orta Boy tüm pizzalar 34,99 TL’den sunulacak.

Mahallenizin pizzacısı Domino’s, “Domino’s Türkiye Pizza Günleri”ne özel olarak tüm pizzalarını cazip fiyatlarla tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Hem Evlere Servis’te hem de Gel Al’da başlattığı kaçırılmayacak kampanyalarıyla Türkiye’nin tüm sofralarına bahar festivali yaşatıyor.

Domino’s tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği ve bir sonrakini merakla beklediği Türkiye Pizza Günleri, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüketicilere en lezzetli ve en cazip fiyatlı pizzaları ulaştırmak amacıyla artık geleneksel olarak düzenleniyor. Domino’s’un özenle hazırladığı etkinlikle, markanın tadına doyulmaz pizzaları inanılmaz fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.

Tüm pizzalar tek fiyata

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği Türkiye Pizza Günleri boyunca, 1-11 Nisan arasında geçerli olacak kampanyada tüm pizzalar tek fiyata sunuluyor. Türkiye Pizza Günleri süresince Eve Servis’te Büyük Boy tüm pizzalar 34,99 TL’ye temassız teslimat ile kapınıza kadar geliyor. Pizza severler Gel-Al’da da müthiş bir fırsatla karşılaşıyor. Beklemeden Gel Al’da 2 adet Orta Boy tüm pizzalar 34.99 TL gibi çok cazip bir fiyata sunuluyor.

Türkiye Pizza Günleri, pizza tutkunlarına Domino’s’un damaklarda eşsiz bir lezzet yaratan Extravaganza’dan Mangal Sucuklu’ya, Bol Malzemo’s’tan Italiano’ya tüm pizzalarını uygun fiyatlara denemeleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL