• Geri dön

  • 962 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 431 İşletme görüntülenme


Legrand, tasarımı ve teknolojisi ile hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Masa üstü kablosuz şarj cihazı mobilyalarınızla çok kolay uyum sağlayarak evde veya ofiste tüm akıllı telefonların ortak sorunu olan şarj problemini ortadan kaldırıyor.

Günümüz dünyasında milyarlarca insanın kullandığı akıllı telefonların ortak bir sorunu var; Şarj. Çalışma alanlarında yoğun geçen mesai saatlerinde gün boyu mesajlaşma ve mailleşme trafiğine maruz kalan cep telefonları, yoğun bir şarj tüketiyor. Masa üstüne monte edeceğiniz Legrand masa üstü kablosuz şarj cihazı ile telefonunuzu dilediğiniz zaman şarj edebilirsiniz.

Kompakt yapısı ve kaymayı önleyen üst yüzey tasarımı ile oldukça kullanışlı olan Legrand masa üstü kablosuz şarj cihazı akıllı telefonların ortak sorunu olan şarj problemini ortadan kaldırıyor.

Fonksiyonel kullanımı ve estetik görünümüyle beğeni kazanan Legrand masa üstü kablosuz şarj cihazı, kullanıcısının tüm beklentilerini karşılamanın ötesinde, ofisinizde masanın üzerine veya evinizde yatak başına yalnızca 8 cm çapında bir alana yerleştirerek hızlı ve güvenli çözüm sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL