• Geri dön

  • 335 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 432 İşletme görüntülenme


DÜNYA GENELİNDE HER GÜN ORTALAMA
8,6 MİLYON YILDIRIM DÜŞÜYOR

LEGRAND PARAFUDRLAR
YILDIRIM VE AŞIRI GERİLİME KARŞI
TAM KORUMA SAĞLIYOR

Dünya genelinde her gün ortalama 8,6 milyon yıldırım düşüyor. Sonbaharın gelişiyle oluşan sert hava koşulları ise elektronik cihazlara zarar veren yıldırımların artmasına neden oluyor. Bina elektrik ve dijital altyapı ürün ve sistemleri konusunda uzman Legrand, son teknolojiyi kullanarak tasarladığı aşırı gerilimlere ve yıldırım darbelerine karşı korumalı parafudr ürünleriyle ev ve iş yerlerindeki elektrikli ve elektronik cihazları güvence altına alıyor.

Dünya genelinde her gün ortalama 8,6 milyon yıldırım düşüyor. Yıldırım kaynaklı aşırı gerilimler, evlerde ya da ofislerde bulunan elektrik altyapısına zarar vermekle kalmıyor elektronik cihazların da arızalanmasına neden olabiliyor. Bu durum maddi hasarın yanı sıra güvenliği de tehdit ediyor. Uluslararası standartlara göre tasarlanan Legrand parafudrlar, yıldırım kaynaklı oluşabilecek aşırı gerilimlere ve elektrik tesisatında meydana gelebilecek aşırı gerilimlere karşı tüm elektrikli ve elektronik cihazların etkin korumasını sağlıyor. Tüm risk seviyeleri için geliştirilen Legrand parafudrlar, geniş ürün seçenekleriyle güvenli çalışma ve yaşam alanları vadediyor. Legrand’ın Tip 1+2 , Tip2 ve Tip 2+3 parafudrları ve parafudurlu grup prizleri tüm uluslararası standartlara uygun ve elektrik altyapısının tüm koruma ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır.

Elektrik Altyapısında Uçtan Uca Koruma

Aşırı gerilimlere karşı ana dağıtım panolarında, tali panolarda ve daire panolarında parafudr kullanımını öneren Legrand, eksiksiz ürün gamı sayesinde tüm risklere karşı elektrik panolarının ve elektrik altyapısının etkin ve uçtan uca korunmasını sağlıyor. Parafudrların üzerinde bulunan kartuş rengi kırmızıya döndüğünde parafudrunun kartuşunun değiştirilmesi gerekmektedir. Yedek kartuş ile kablolamayı değiştirmeye gerek kalmayan parafudr ürününüzü kolaylıkla yenileyebilirsiniz.

Legrand parafudrlu grup prizler son kullanıcıların evlerinde ihtiyaç duydukları priz ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra parafudr özelliği sayesinde aşırı gerilimlere karşı da etkin koruma sağlıyor. Priz üzerinde bulunan USB şarj çıkışı sayesinde son kullanıcıların evlerinde güvenli bir şekilde akıllı telefonlarını, tabletlerini ve kişisel bilgisayarları eş zamanlı olarak şarj edebilme imkanı tanıyor.

Komple çözüm sunma felsefesi ile Legrand’ın ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için www.legrand.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL