• Geri dön

  • 1.358 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 431 İşletme görüntülenme


İş ortaklarıyla buluşan Legrand Grup Türkiye
2018’in en çok satış yapan bayilerini ödüllendirdi

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand Grup Türkiye, bu yıl da düzenlediği Geleneksel Bayi Toplantısı’nda iş ortaklarıyla bir araya geldi. 200’e yakın iş ortağının katılımı ile Kıbrıs Cratos Premium Otel’de gerçekleştirilen toplantılarda; ilk gün 2018’in en iyi satış yapan bayileri ödüllendirilirken, ikinci gün gruba bağlı tüm markaların ürünlerine yönelik workshoplar düzenlendi. Toplantının asıl gündemini ise Legrand Grup Türkiye’nin 2019 hedefleri ve her markada gerçekleşecek yeni ürün lansmanları oluşturdu.

Legrand Grup Türkiye, bu yıl da düzenlediği Bayi Toplantısını 14-16 Ocak 2019 tarihleri arasında Kıbrıs Cratos Premium Otel’de gerçekleştirdi. Legrand Grup Türkiye Ülke Müdürü Levent Ilgın, üst yönetim ve ticari ekiplerin katılımıyla gerçekleşen toplantılara, Türkiye genelinden 200’e yakın iş ortağı katıldı.

Legrand, İnform, Estap ve Bticino markalarının 2018 yılı performansları ve gelecek hedeflerinin detaylarıyla konuşulduğu toplantıların gündemini ise Legrand Grup Türkiye 2019 hedefleri oluşturdu. 2 gün süren toplantıların kapsamında bayilere, tüm Legrand markalarının son teknolojiyle tasarladığı ürünlerine yönelik workshoplar düzenlendi. Ayrıca her markada en yüksek ciro yapan ve en iyi çıkış yapan bayiler ödüllendirildi.

“Yüzde 40 bir büyüme gerçekleştirdik”
Bayi toplantısı kapsamında iş ortaklarına seslenen Legrand Grup Türkiye Ülke CEO’su Levent Ilgın, Legrand Grup Türkiye’nin Ar-Ge destekli inovasyon bakış açısını benimsediğini ve bu kapsamda ürünler geliştirdiğini söyledi. Ilgın, “2018 Türkiye ekonomisi için zor bir yıldı. Fakat biz 2018 yılında tüm markalarımızla pazar ve hedeflerimizin üzerinde ortalama yüzde 40 bir büyüme gerçekleştirdik. Her pazar segmenti için ayrı yeni iş modelleri geliştirerek terzi işi çözümler ürettik. 2017 yılından bu yana iş yapış şeklimizi tamamen değiştirdik ve iki senenin toplamında yüzde 80’i aşan bir büyüme gerçekleştirdik. Daha yolun başındayız. Ve yaptıklarımız yapacaklarımızın ispatıdır. Ortaya konulan neticede herkesin büyük payı vardır. Çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla tek bir vücut olarak ortak hedefe ilerledik. Bize inanan ve güvenen, bizimle aynı yolda ilerleyen bu başarının temeli ve gelecekteki başarının mimari olan tüm bayilerimize ve çalışanlarımıza desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. 2019 yılında basarimizin katlanarak artacağına güvenim tam. Büyümeye tam gaz devam” dedi.

Daha fazla bilgi için www.legrand.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL