• Geri dön

  • 237 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 432 İşletme görüntülenme


LEGRAND’IN GÜNCELLENEN YENİ PLEXO SERİSİ

KULLANIM ALANLARINDA LİMİTİ ORTADAN KALDIRIYOR

SIVA ÜSTÜ ÇÖZÜMLER SUNAN IP 55 KORUMALI LEGRAND PLEXO YENİLENDİ

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand, kullanıcıların dış mekanlar ve nemli ortamlardaki elektrik ihtiyaçları için güvenli ve dayanıklı üstün çözümler sunan yenilenen ürünü Plexo’yu tanıttı. Tüm hava koşullarında kullanım için IP 55 seviyesinde koruma özelliği sunan Plexo, geniş kablolama hacmiyle kullanıcıların ihtiyaçlarına göre kolayca özelleştirilebiliyor. Aşırı sıcaklıklara, UV ışınlarına, kimyasal maruziyete ve zorlu hava koşullarına karşı dayanıklılık arayan kullanıcılar; garajlar, profesyonel mutfaklar, alışveriş merkezleri, halka açık veya özel otoparklar ve birçok dış mekan uygulamalarında Plexo’yu tercih edecek.

Konutlardan ticari ve endüstriyel tesislere, otel altyapı sistemlerinden hastane sistemlerine kadar çok geniş kullanım alanlarına sahip Legrand, kullanıcıların elektrik çözümlerini özelleştirmelerine olanak tanıyan yenilenen ürünü Plexo’yu piyasaya sürdüğünü duyurdu. Sığ derinliğe sahip ve kablolamayı kolaylaştıran bir mekanizma sunan Plexo, modüler yapısıyla her türlü konfigürasyona uygun tasarlanarak maksimum kolaylık sağlıyor. Yüksek sıcaklıklar, UV ışınları, kimyasallar ve zorlu hava koşulları karşısında üstün dayanıklılık gösteren Plexo, IP 55 seviyesinde koruma özelliğiyle zorlu ortamlarda güvenli bir koruma sunuyor.

IP 55 Nemli Yer Koruması

IP 55 nemli yer koruması özellikleri sayesinde her türlü projede kullanılabilecek şekilde tasarlanan Plexo, ekipmanların güvenli bir şekilde korunmasını mümkün kılıyor ve anahtar-priz kullanımını geniş bir yelpazede avantajlı hale getiriyor.

• IP 55 sınıfı özelliği. Anahtar-prizlerin su sıçramalarına ve nemli ortamlara karşı dayanıklılığını, ayrıca toz ve kirin içeri girmesini engelleyecek şekilde tasarlandığını gösteriyor. Ürün, dış mekan ve nemli ortamlarda kullanıldığında, güçlendirilmiş koruma plakaları sayesindeki elektronik ekipmanın su hasarına karşı korunmasını sağlıyor. Endüstriyel tesisler gibi tozlu ortamlarda ise güvenilir çalışmaya yardımcı oluyor.

Plexo, Kolay Kurulum ve İşlevsellik İmkanı Sunuyor

Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik pratik ve hızlı bir çözüm sunmak üzere yeniden tasarlanan Plexo, her tarza hitap etmesi için ürün yelpazesini genişleterek antrasit, gri ve beyaz olmak üzere üç renk seçeneği sunuyor. İki kat daha fazla kablolama alanı sunan Plexo’nun, kurulumu oldukça kolay gerçekleştiriliyor. Kablolama yaparken ya da dağıtım oluştururken hareket özgürlüğü sağlaması önemli işlevsel özelliklerinden biri. Her duruma uyum sağlayabiliyor, yatay ve dikey şekilde kurulum yapılmasına imkan tanıyor. Çoklu konfigürasyonlarda kurulumu kolaylaştırıyor ve alet kullanmadan kurulumun gerçekleşmesini sağlıyor. Ürünün plaka ve çerçeve detaylarıyla engebeli yüzeylere tam oturmasını sağlayarak ekstra dayanıklılık gösteriyor. Ana ürün montaj noktalarında yeni tasarlanmış contalar ve su yalıtım membranları ile güvenliliği artırıyor. Tek ya da çift anahtarlar, prizler, montaj kutuları olarak tüm gereksinimleri kapsayan kullanım çeşitliliği sunuyor. Yenilenen Plexo, Sistem Armada adaptör ile tüm hava koşullarına ve darbeye dayanıklılık işlevini de beraberinde getiriyor.

Komple çözüm sunma felsefesi ile Legrand’ın ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için www.legrand.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL