• Geri dön

  • 674 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 432 İşletme görüntülenme


LEGRAND ENERJİ DAĞITIM TRAFOLARI
ÇEVRESEL ETKİLERİ MİNİMUMA İNDİRİYOR

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand, trafolarıyla enerji aktarımı sırasında yüksek verimliliği ve düşük güç kaybını en ağır çalışma şartlarında bile koruyor. Geniş kullanım alanlarının yanı sıra Legrand kuru tip transformatörler, karbondioksit emisyon seviyelerini de düşük seviyede tutarak çevresel etkileri minimuma indiriyor.

Konutlardan endüstriyel tesislere, askeri altyapı sistemlerinden ulaşım sistemlerine kadar çok geniş kullanım alanlarına sahip Legrand kuru tip transformatörler, yüksek verimliliği ve düşük enerji kaybını en ağır şartlarda dahi korumayı temel görevi olarak konumlandırıyor. Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand, kuru tip transformatörlerini Avrupa Komisyonu’nun eco-dizayn direktiflerine uygun olarak üretiyor. Bu sayede atmosfere salınan karbondioksit emisyon seviyeleri düşürülürken çevresel etkiler minimuma indirgeniyor.

Uzun Ömürlü ve Yüksek Kaliteli Transformatörler

Neredeyse enerji tüketiminin var olduğu tüm yapılarda kullanılabilen Legrand kuru tip dağıtım transformatörlerinin üretiminde yüksek kaliteli epoksi reçine ve gelişmiş sargı teknolojisi kullanılıyor. Bu sayede en zorlu ortam koşullarında bile yüksek performans gösteren transformatörler, düşük kısmi deşarj değeri sayesinde de kullanıcılarına uzun ömürlü ve yüksek kalitede çözüm sağlıyor.

Komple çözüm sunma felsefesi ile Legrand’ın kuru tip dağıtım trafoları hakkında ayrıntılı bilgi için www.legrand.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL