• Geri dön

  • 867 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 431 İşletme görüntülenme


Legrand’ın entegre çalışma ortamı çözümleriyle konfor elinizin altında...

Entegre çalışma ortamı çözümleriyle Legrand, çalışma ortamlarını konforla buluşturuyor. Pop-up masa ve döşeme altı metal buatlar, dekoratif masa prizleri, bürotik bloklar, toplantı odası blokları, masa altı bloklar ve döşeme altı dağıtım sistemleriyle Legrand ofis ortamı çözümleri, çalışma alanları ve açık ofislerde kullanılabiliyor.

Legrand çalışma ortamı çözümleriyle tüm çalışma alanlarında konforlu, hızlı, işlevsel ve estetik kullanım alanları sağlıyor. Her çeşit mobilyaya uyum ve bütünlük sağlayan Legrand entegre çalışma ortamı ürünleri, modern ve işlevsel tasarımlarıyla toplantı odaları, özel çalışma alanları ve açık ofislerde kullanılabiliyor.

Legrand’ın entegre çalışma ortamı çözümleri, kullanıcıların doğrudan kullanımı için kuvvetli ve zayıf akım tesisatlarının masa üstüne, masa altına ve döşeme altına kolaylıkla uygulanabilmesini sağlıyor. Ayrıca sunmuş olduğu kablolama yöntemleriyle kabloların karışmasına ve estetik görüntünün bozulmasına engel olarak hem mobil hem de masa başı çalışan kullanıcılar için kişiselleştirilebiliyor. Data ağına bağlanmak ya da tüm elektrikli cihazları şebekeye bağlayabilmek için ergonomik olarak tasarlanan çözümler, mobilya üzerine de rahatlıkla uygulanabiliyor.

Ofis ortamlarına estetik çözüm
Legrand bilgisayar, tablet, cep telefonu, audio ve video sistemleri için kullanım kolaylığı ve hızlı bağlantı çözümleri sunuyor. Legrand ürünleri, ofis mobilyası ya da döşeme içerisine gizlenen ekstra ince tasarımı, birbirinden farklı tüm çalışma ortamlarına uygun renk seçenekleriyle hem işlevsel hem de estetik yapısıyla göz dolduruyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL