• Geri dön

  • 108 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 432 İşletme görüntülenme


İNFORM YENİ NESİL PILLER DİNAMİK UPS
YÜZDE 98 ORANINDA YÜKSEK VERİMLİLİK SAĞLIYOR

İNFORM YENİ NESİL UBV SERİSİ PILLER DİNAMİK UPS İLE YÜKSEK PERFORMANS SAĞLIYOR

Legrand Türkiye Grubu’nun 40 yılı aşkın tecrübesiyle güç elektroniği alanında çığır açmaya devam eden markası İnform, yüksek güvenilirlikli, her çeşit yük profiline ve sistem konfigürasyonuna adapte olabilen özelliklere sahip, yeni nesil teknolojinin ürünü olan Piller Dinamik UPS’ler ile yüzde 98’e varan olağanüstü verimlilik sağlıyor.

Geliştirdiği ürünlerle Türkiye UPS sektöründe yeniliklere her zaman öncülük eden İnform, yeni nesil yüksek performanslı Piller Dinamik UPS’ler ile kullanıcılara yüksek verimlilik ve güvenilirlik sağlıyor. Piller’in en yeni nesil UBV serisi Dinamik UPS, gelişmiş kendi kendine hata bulma özelliğiyle UB-V’nin birden fazla işletim ve tahmini bakım parametresini gerçek zamanlı olarak izlemesine olanak tanıyor. Bu tür kaynakları kullanarak üniteler, yıllık bakım zamanlarında herhangi bir kesintiye ihtiyaç duymadan belirli kurulumlarda yüksek güvenilirlikle çalışmaya devam edebiliyor. Bu özellik, çok yüksek bir işletim güvenilirliğiyle birleştiğinde, UPS’in online kullanılabilirliğini önemli ölçüde artırıyor ve UPS’e ömür boyu sahip olma maliyetini önemli ölçüde düşürüyor. UBV serisi Dinamik UPS, kapladığı alan maliyetini azaltmasının yanı sıra kullanım kolaylığı, düşük işletim maliyeti ve yüksek güvenilirlik sağlıyor.

Yeni Nesil Yüksek Performanslı Dinamik UPS

Endüstriyel ortamlarda kullanıma uygun, tamamıyla yenilenmiş elektronik platformuyla PillerLINK benzersiz gerçek zamanlı Ethernet iletişim protokolü sayesinde kullanıcılar, bir UPS’ten beklenen her şeyi tek bir ünitede elde ediyor. Alman mühendisliği ve üretimi olan UBV serisi Dinamik UPS’ler; yüksek güvenirlilik, yüksek verimlilik ve yüksek performans ile buluşturarak sürdürülebilir bir dünyaya da katkı sağlıyor. UBV serisi UPS, kapladığı alan ve kW başına sermaye maliyetini azaltmasının yanı sıra kullanımı, işletim maliyetlerini ve güvenliğini de artırıyor. Kesintisiz ve temiz enerji ihtiyacında, Türkiye'nin ve dünyanın en büyük ve güvenilir çözüm ortağı olmayı ve bu alanda kaliteden ödün vermeden ilerlemeyi kendine ilke edinen İnform, Ar-Ge Merkezi’nin hayata geçirdiği yerli üretim ürünleri ile enerji verimliliği yüksek ve sürdürülebilir çözümler sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL