• Geri dön

  • 1.195 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 431 İşletme görüntülenme


Montaj ve kurulumda rahatlık ve güvenin ismi
Legrand’dan sıva üstü çözümler için Forix IP44
Sıva üstü anahtar-priz serisi Forix IP44 ile Legrand, konutlarda, çalışma ortamlarında, ticari alanlarda sunmuş olduğu yenilikçi ve gelişmiş çözümlerle ihtiyaçlara uygun çözümler sunuyor. Komple ve çok amaçlı farklı uygulamalar için uygunluğuyla göze çarpan Forix IP44, ergonomik tasarımı, yenilikçi çözümleri ve kolay kurulumunun yanı sıra özel LED lamba aksesuarıyla da ışıklandırılabiliyor.

Dünyanın referans olarak gösterdiği Legrand kalitesini, sade bir şıklıkla birlikte sunan Forix IP44 sıva üstü anahtar-priz serisi, estetik tasarımı ve kolay montaj özellikleriyle fark yaratıyor.

Sürdürülebilir dünya için…
Fiyatın yanı sıra kalitenin de önemli olduğu her tür projeye uyumluluğuyla ön plana çıkan Forix IP44 ile Legrand, anahtar-prizlerin suya ve toza karşı korunmasını, yaşam alanlarının yıllara meydan okumasını sağlıyor. IP44 koruma seviyesi ile suya ve toza karşı koruma sunan Forix IP44, kompakt ve sade tasarımıyla da beğeni topluyor. Tüm tasarımlarla uyumlu düşük enerji tüketimi için LED lambalar ile ışıklandırma yapılan Forix IP44, Legrand’ın sürdürülebilir dünyaya bakış açısını da kanıtlıyor.

Montaj kolaylığı…

Güvenli ve kolay kurulum ile birlikte yüksek seviye koruma sağlayan Forix IP44, duvar yüzeyi çok düzgün değilse bile sunmuş olduğu “hizalama noktası” özelliği sayesinde yatay işaretleme ile kullanıcısına kolay hizalama avantajı sunuyor. Kırılabilir ve kesilebilir kablo girişleri sayesinde farklı çaplardaki kabloların ürüne kolayca monte edilmesine izin veriyor. Parlak görünümü ve ışıklandırılabilir ergonomik tasarımıyla da yaşam alanlarını kişiselleştirmenin ismi oluyor. Yeni eğilimler ve ihtiyaçlarla şekillenen, yeni sistemlere uygun olmasıyla göze çarpan Forix IP44, Legrand’ın inovasyona olan bakış açısını kanıtlıyor.

Ayrıntılı bilgi için www.legrand.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL