• Geri dön

  • 971 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 432 İşletme görüntülenme


Sonbaharın ve soğuk havaların gelmesiyle ile birlikte evde geçirdiğimiz vakitlerin artması, ev içinde oluşan hava kirliliğini arttırmaktadır. Sağlıklı bir evde yaşamak ve evinizdeki havanın kalitesini kontrol etmek için Netatmo Akıllı İç Mekan Hava Kalite Monitörünü kullanın, sağlıklı bir ortamda yaşadığınızdan emin olun.

Bina elektrik ve dijital altyapı ürün ve sistemleri konusunda uzman Legrand, son teknolojiyi kullanarak hayatınızı kolaylaştırmaya Netatmo ürünleriyle devam ediyor. Havaların soğuması ile evlerimizde hiç olmadığı kadar fazla vakit geçiriyoruz. Ancak bu durum evlerimizdeki hava kirliliğini en üst seviyeye çıkartıyor. Yemek kokuları, bakteriler derken hava kalitesini etkileyen pek çok faktörle iç içeyiz. Ayrıca bulunduğumuz ortamda yeterli hava sirkülasyonu bulunmaması virüslerin de daha hızlı çoğalmasına ortam hazırlamaktadır. Bu durumda kolay kurulumu ile Netatmo Hava Kalite Monitörü, hava kalitenizi gözlemleyerek daha sağlıklı bir çevre edinmenizi sağlar.

Akıllı telefonunuzdan eş zamanlı olarak verilerinize erişin
Sıcaklık, gürültü seviyesi, nem gibi verileri akıllı telefonunuzdan görebilirsiniz. Geçmişe dönük verileri görüntüleyebilir, karşılaştırmalar yapabilirsiniz. Hava kalitenizi bu basit ipuçlarıyla kolayca arttırabilirsiniz.

Hava kalitenizi gözlemleyin ve daha sağlıklı bir çevre edinin
Sağlıklı bir ortam ayrıca daha mutlu hissetmenizi sağlar. Sağlıksız bir hava başınızı ağrıtır, alerjilere neden olabilir ve astım krizlerini tetikleyebilir. Önemli verileri kontrol ederek özellikle çocuklarınızın odalarında sağlıklı bir ortamda yaşadıklarından emin olun.

Konforunuzu arttırın
İç mekanlarınızın çok soğuk olması, hava kalitesinin kötü olması, nemli veya gürültülü olması durumunda konforlu hissetmeniz mümkün değildir. Netatmo Hava Kalite Monitörü ile kendinizi iyi hissedebileceğiniz şekilde evinizi istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için www.netatmo.legrand.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL