• Geri dön

  • 1.273 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 432 İşletme görüntülenme


Yazlık evlere Legrand imzası…
Bahar aylarının gelmesiyle start alan yazlık evlerin renovasyon çalışmaları, yazın ilk günlerinde de hızla devam ediyor. Genellikle dış cephelerde oluşan hasarların tadilatlarıyla başlayan renovasyon çalışmalarında, iç kısma gelindiğinde ise dekorasyonun boyutu değişerek işin içine estetik ve uyum kavramları giriyor. Legrand, Raventi™ anahtar-priz serileri ile yazlık evlerinizin çehresini değiştirerek yıllara meydan okumasını sağlıyor.

Son aylarda yazlık evler hızlı bir renovasyon çalışmasının içine girdi. Yaşam alanlarının dış kısmı kadar içi de bu noktada yenileniyor. Bu noktada Legrand, Raventi™ anahtar-priz serileri ile yazlık evlere imzasını atıyor.

Hayatınıza renk katan çözümler

Yeni nesil ürünlerini minimalist bakış açısıyla tasarlayan Legrand, yaşam alanlarındaki estetiğin ismi oluyor. Keskin köşelerini ipeksi bir yüzeyle buluşturan Raventi™, evinizde yeni bir atmosfer yaratmanıza olanak tanıyor. Birbirinden farklı renk seçenekleri, gelişmiş işlevleri ve kolay montaj özellikleriyle yaşam alanlarındaki tüm ihtiyaçları tek bir üründe buluşturan Raventi™, pürüzlü yüzeylerde dahi duvara tam oturan dayanıklı yeni nesil izole kaide sistemiyle büyük beğeni topluyor.

Daha fazla bilgi için www.legrand.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL