• Geri dön

  • 696 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


KÜTAHYA PORSELEN İYİ KAHVEYİ İYİ PORSELENLE BULUŞTURUYOR

KÜTAHYA PORSELEN YENİ NESİL KAHVE FİNCANLARIYLA KAHVE FESTİVALLERİNDEYDİ

“İyi Kahve İyi Porselen” sloganıyla kahve severlere sağlıklı, güvenilir ve çevre dostu kahve fincanlar sunan Kütahya Porselen, İstanbul ve İzmir’de düzenlenen kahve festivallerinde yerini aldı. Festivallerde modern sanattan ve doğadan aldığı ilhamla tasarladığı yeni nesil kahve fincanlarını katılımcılarla buluşturan Kütahya Porselen, workshop ve etkinlikleriyle de ziyaretçileri keyifli bir yolculuğa çıkardı.

Her tarza yönelik seçenekler sunan kahve takımları, Türk kahvesi, Cappucino ve Espresso fincanları; mug’ları ve barista kahve filtreleri ile kahve keyfini taçlandıran Kütahya Porselen, İstanbul ve İzmir’de düzenlenen kahve festivallerinde en yeni tasarımlarını katılımcılarla buluşturdu. Kütahya Porselen, kahve kültürünü yeni bir boyuta taşımak için tasarladığı ürünleriyle kahve severlere benzersiz bir deneyim yaşattı. “İyi Kahve İyi Porselen” sloganıyla kahve severlere modern seçenekler ve amorf formda yeni nesil tasarımlar sunan Kütahya Porselen, standında kahve sohbetleri ve workshoplar da düzenledi.

Tadımlar, workshoplar ve kahveye sanatsal bakış…

7-10 Ekim tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşen İstanbul Coffee Festival’de yerini alan Kütahya Porselen, tasarımları ve renkleriyle kahve keyfine eşlik eden yeni nesil kahve fincanlarıyla yoğun ilgi gördü. Kütahya Porselen, “NG Coffee Roastery ile Coffee101- Günümüzün Kahvesi’’ etkinliğinde Barista Trainer Kaan Yıldız ve Nafi Emir Sürmeli’nin sunumuyla kahveyle ilgili püf noktaları paylaştı ve iyi kahve demlemenin ipuçları konusundaki soruları yanıtladı. Kütahya Porselen, standında üç gün boyunca Micro Art Sanatçısı Hasan Kale’yi de konuk etti. Hasan Kale, workshop etkinliğinde kahve telvesi ile yaptığı sanatsal çalışmalarla konuklara benzersiz bir deneyim yaşattı.

Tarifler ve sunumlar ile benzersiz bir deneyim

Kütahya Porselen, 8-10 Ekim tarihlerinde İzmir Arena’da gerçekleşen İzmir Kahve Festivali’nde de birçok etkinliğe imza attı. Konuklarla filtre kahve demleme tekniklerinin konuşulduğu “NG Coffee Roastery -Coffee101/Günümüzün Kahvesi” etkinliği Kaan Yıldız ve Nafi Emir Sürmeli’nin sunumuyla gerçekleşti. Chef Rafet İnce’nin ‘’İlham Veren Lezzetler’ etkinliği de yoğun ilgi gördü. Kütahya Porselen standında “Kahveli mousse”, “Türk kahveli sufle”, “Kolombiya kahveli smoothie” gibi özel lezzetleri kahve tutkunları ile paylaşan Chef Rafet İnce, sıcak soğuk kahve dengesi ile ilgili bilgiler de verdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL