• Geri dön

  • 436 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


NG Kütahya Seramik, İtalya’nın Bologna kentinde 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası banyo ve seramik fuarı Cersaie’ye bu yıl da yeni nesil tasarımlarıyla katıldı. Yenilikçi teknoloji, inovatif tasarım ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımlarıyla NG Kütahya Seramik, Cersaie 2023’ün en gözde markalarından biri oldu. Türkiye’de ilk kez DDG teknolojisini kullanan NG Kütahya Seramik’in en yeni serileri arasında yer alan 3DS, Stardust ve Soft Matt koleksiyonları fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı olurken NG Kütahya Seramik standı ziyaretçi akınına uğradı.

Geleceğe Uzanan Tasarımlar

NG Kütahya Seramik, Cersaie’de fark yaratan tasarımları ve cesur renkleriyle ön plana çıktı. Şık, doğal ve modern tasarımlar Avrupa ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen binlerce kişinin beğenisine sunuldu. Mekânlara ipeksi bir dokunuş kazandıran Soft Matt, ışıltısıyla etkileyen Stardust ve seramik yüzeylerin kurallarını yeniden yazan 3DS serisi Cersaie’nin bu yıl ki yıldızları arasında yer aldı. NG Kütahya Seramik, işlevselliği ve zamansız güzelliği ile teknolojiyi buluşturan inovatif yaklaşımını, tasarım dünyasının başkentinde herkesin beğenisine sundu.

DDG Teknolojisiyle Fark Yaratan Mekânlar

NG Kütahya Seramik, endüstri 4.0 fabrikasında DDG teknolojisini kullanarak tüm zamanların en yenilikçi koleksiyonu 3DS ile mekanlara bambaşka bir boyut kazandırıyor. Modern ve klasik mermer dokularından ilham alan koleksiyon, özel teknolojisi ile 3D görünümüne olağanüstü bir derinlik katıyor ve geleneksel yöntemler ile elde edilemeyecek etkileri mekânlarda yaşatıyor. Bu özel teknoloji ile seramik yüzeylerin kurallarını yeniden yazan NG Kütahya Seramik, 3D yüzey dekorasyonu ile dokusal efektleri fazlasıyla hissettiriyor. İnovatif koleksiyonuyla yaşam alanlarında hem mat hem de parlak görünümler sunuyor.

3DS koleksiyonunun başyapıtları; Ares, Artos, Beton, Damasen, Ravel, Nuvola, Atrium, Versus, Rain Forest ve Moonstone günümüz mimari dünyasını sofistike ve zengin yüzey seçenekleriyle tanıştırıyor.

Yıldız Işıltıları ve İpeksi Dokular

Stardust Effect koleksiyonu ilhamını yıldızlı gecelerin ışıltısından alıyor. Cesur renk tonlarının hâkim olduğu Osso, Delmar, Supernova, Moss, Freya, Nebula ve Alba koleksiyonun göz alıcı serileri arasında yer alıyor. Teknoloji ve estetiğin bir araya geldiği koleksiyon, benzersiz ışıltısı ile kullanıcılarına çok özel bir deneyim yaşatıyor. Mermer yüzeyindeki kristal etkisi, eşsiz renk geçişleri, derinlik hissi yaratan görünümü ile Stardust Effect yaşam alanlarının değerini ve ışıltısını yükseltiyor.

NG Kütahya Seramik, Soft Matt koleksiyonu ile de yepyeni bir yaşam felsefesi yaratıyor. Loren ve Carrara ürünlerinden oluşan koleksiyon, yumuşak yüzey dokusuyla yaşam alanlarına benzersiz bir kimlik kazandırıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL