• Geri dön

  • 579 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


Tasarımlarıyla yaşamın her anına değer katan Kütahya Porselen, en yeni ve gözde koleksiyonlarıyla Özel Amerikan Robert Lisesi Okul Aile Birliği Bahar Şenliği’nde yerini aldı. 14 Haziran günü Bizim Tepe’de gerçekleşen şenlikte öğrenciler ve aileler, Dr. Gönül Ateşsaçan, Dr. Zümrüt Duman, Önder Kaya gibi isimlerin söyleşilerini dinleme fırsatı yakalarken alışveriş yapma imkânı da buldu.

Sınırları aşan tasarımlarıyla dünya sofra kültürüne değer kazandıran Kütahya Porselen, Özel Amerikan Robert Lisesi Okul Aile Birliği Bahar Şenliği’nde koleksiyonlarını katılımcılarla buluşturdu. Bizim Tepe’de gerçekleşen şenlikte çok sayıda takı, giyim, aksesuar ve dekorasyon markası koleksiyonlarıyla yer aldı.

Kütahya Porselen, ileri teknolojiler kullanarak geliştirdiği, işlevselliği estetikle buluşturan inovatif tasarımlarını şenlikte sergiledi. iF Design Award 2022 ve Red Dot Award 2022 ödüllerinin sahibi Bevel, Good Design Award 2021 ödülünü kazanan Pilea, Skallop, Sophia Femina, Briscambille, Cosmic Love, Crash gibi koleksiyonlar katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL