• Geri dön

  • 281 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


NG KÜTAHYA SERAMİK, TÜRK FUTBOL TARİHİNDE BİR İLKE İMZA ATARAK HAKEM FORMALARI VE TFF HAKEM AKADEMİSİ’NE SPONSOR OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu, NG Kütahya Seramik ile yaptığı 2026-2027 sezonun sonuna kadar sürecek anlaşma ile tarihinde ilk kez Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi hakem formalarına sponsorluk aldı. Anlaşmanın imza töreni TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşti. Filistin'de ölenler için saygı duruşu ile başlayan tören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın katılımıyla gerçekleşti.

Hakemlerin geleceğine yatırım
NG Kütahya Seramik, hakem formalarının sırt ve tek kol logo sponsoru olmasının yanı sıra TFF Hakem Akademisi'nin de sponsoru olarak hakemlerin eğitimine destek sunacak.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: “Türk hakemliğinin yeni efsaneler yetiştirmesi gerekiyor”

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, imza törenindeki konuşmasında “NG Kütahya Seramik ülkemizin en köklü şirketlerinden biri. Seramik sektörünün de önde gelen firmaları arasında. Bugün kendileriyle uzun soluklu bir yol arkadaşlığını başlatıyoruz. Sizlerin huzurunda imzalayacağımız 4 yıllık anlaşma ile hem hakem formalarımızın sırt ve tek kol logo sponsoru hem de TFF Hakem Akademisi’nin sponsoru olacak. Hakemlerin formalarında yer alan ilk sponsor olarak bir ilke imza atacak. Aynı zamanda Hakem Akademisi’ne de sponsor olarak Türk hakemliğinin gelişimine çok önemli bir destek sağlayacak.” dedi.

Göreve geldikleri günden beri Türk futbolunu topyekûn ileriye taşımak için birçok projeye imza attıklarını belirten Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Hakemlerimizin gelişimi, hem ligimizde hem de uluslararası arenada başarılı olmaları bizim için çok önemli. Türk hakemliğinin yeni efsaneler yetiştirmesi gerekiyor. Bu anlamda TFF Hakem Akademisi, ülkemizi ve Türk futbolunu uluslararası arenada yarı finallerde, finallerde temsil edecek hakemlerin yetişmesinde önemli bir rol oynayacak. Bu doğrultuda NG Kütahya Seramik ile yaptığımız bu tarihi sponsorluk anlaşmamızın Türk hakemliği ve Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Hakemlere NG Otellerinde Yıllık 200 Kişilik Konaklama Desteği
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi konuşmasının son bölümünde Erkan Güral ve NG ailesinin sponsorluk anlaşmasında bir desteğini daha açıkladı: ‘’Erkan bey az önce bizlere çok müjdeli bir haber verdi. O da NG Grubunun Sapanca ve Afyon otellerinde her sezon 200 oda kullanımını hakemlerimizin hizmetine açtılar. Bunun için de ayrıca çok teşekkür ediyorum.’’

NG Kütahya Seramik YKB Erkan Güral: “Hakemlerimizin eğitimine katkı sağlayacak olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz”

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral törendeki konuşmasında “Bugün yeni bir iş birliğine imza atıyor olmanın gururunu, mutluluğunu şahsım, ailem ve tüm ekip arkadaşlarımız adına yaşıyorum. Futbol endüstrisinin ve futbolun bir spor kültürü olduğunu düşünürsek, hakemlerimiz olmadan, hakemlerimizin varlığını hissetmeden bu sporun ve futbol endüstrisinin içerisinde bizlerin olması söz konusu değil. Dolayısıyla hakemlerimize her zaman sahip çıkmanız lazım. Hakemlerimizi eleştirmek son derece kolay. Ancak onlarla beraber onların başarılarıyla övünmek, onların başarılarıyla uluslararası çapta gurur duyacak işlere, başarılara imza atmalarına şahitlik etmek hem Türk milleti olarak bizim hem Türk spor dünyası içerisinde olunan paydaşlar olarak tüm spor sevdalıların da en büyük temennisi olacaktır. Ben bu sebeple bundan sonraki süreçte hakemlerimizin eğitimine katkı sağlayacak olmanın bir mozaik taşı olmamızdan dolayı da memnuniyet duyuyorum” dedi.

Erkan Güral: ‘’ Cumhuriyetimizin 100. yılında değerli bir sponsorluk’’
Kişisel olarak sporu çok sevdiğini ve sporun her zaman içerisinde olduğunu belirten Erkan Güral, bu birlikteliği daha güçlendirecek projeler gerçekleştirmek istediğinin de altını çizerek şunları ifade etti: “Spora sunulan destekler hem ülkemizin tanıtımı anlamında, hem Türk spor camiasının gücünü, kuvvetini ifade etmemiz anlamında son derece değerli ve kıymetli. Özellikle cumhuriyetimizin yüzüncü yılında böyle bir iş birlikteliğini gerçekleştiriyor olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığımı ben bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL