• Geri dön

  • 470 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


Her daim centilmen, hep sevecen, bazen şef, bazen bir usta, onlar bizim kahramanlarımız… Babanıza bu Babalar Günü’nde hem tarz sahibi hem de kullanışlı bir hediye vermek isterseniz, Kütahya Porselen’in mug bardakları, çay ve kahve setleri arasından şık bir tercih yapabilirsiniz.

Sevdiklerinizle geçirdiğiniz değerli anlara şıklık ve keyif katan, bu anları unutulmaz kılan Kütahya Porselen, babasına yıllarca hatırlanacak bir hediye vermek isteyenlere tasarımlarıyla onu özel hissettirecek, birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor.

Artemis Dekorlu Mug Bardak: Her zaman şıklıkları ile dikkat çeken babalarımızdan ilhamla tasarladığımız papyon desenli Artemis dekorlu mug bardak ile hayatınızın en güzel yerindeki babanıza onun kadar şık bir hediye verebilirsiniz. İster ofiste ister evde çay, kahve keyfi yaparken sizi hatırlamasını sağlayacak bu mug hem dayanıklı hem estetik.

126 TL

Briscambille Koleksiyonu: Kütahya Porselen’in eğlenceyi şıklıkla buluşturduğu koleksiyonu Briscambille, kupa, maça, sinek ile karo desenlerini sofralarla ve kahve keyfiyle buluşturuyor. Koleksiyondaki kupa deseni kalpten gelen en güzel duygulara hitap ederken, maça ise bu duyguların koruyuculuğunu üstleniyor. Karo, elması andıran şekliyle hayattaki her anın değerli olduğunu anlatırken üç yapraklı yonca olarak bilinen sinek ise şansı sembolize ediyor. Briscambille koleksiyonu ile babanıza değerli olduğunu hissettirin.

12 Parça 6 Kişilik Kahve Takımı, 845 TL

Centilmen Serisi: Bisiklete binme, dağcılık, yelkencilik, balık tutma, binicilik, golf gibi seçeneklerle hobilere özel alternatifler sunan özel bu seriyi sportmen babalar çok sevecek.

12 parça, 6 kişilik kahve fincanı ve tabağından oluşan set, 586 TL
Tekli Mug, 126 TL

Crash: Modern ve amorf formuyla yeni nesil tasarım anlayışının benzersiz bir örneği olan Crash, cesur görünümü ile porselende trendleri yeniden belirliyor. Tasarımıyla benzersiz koleksiyon ihtiyaçlarınıza göre farklı boyut alternatifleri sunuyor. Sıra dışı babalara göre!

2 Kişilik Mug Seti, 907 TL
3 Kişilik Kahve Seti, 575 TL
2 Kişilik Espresso Kahve Seti, 628 TL

Favo: Tasarımıyla tüm zamanlarda fark yaratan koleksiyondaki fincanlar babanızın en güzel günlerine eşlik etmeyi bekliyor.

2 Parça Mug Seti, 907 TL
2 Parça Espresso Kahve Seti, 628 TL
3 Parça Kahve Seti, 523 TL

Forest 2 Kişilik Mug Seti: Klasik araba tutkunu babalar bu hediyeyi çok sevecek!

2 Kişilik Mug Seti, 281 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL