• Geri dön

  • 212 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


SEKTÖRÜN LİDER MARKASI NG KÜTAHYA SERAMİK UNICERA’DA YENİ NESİL TASARIMLARINI SERGİLİYOR

NG KÜTAHYA SERAMİK, DÜNYANIN EN BÜYÜK EBATLI SERAMİK KOLEKSİYONU NG STONE’U İLK KEZ UNICERA 2023’TE TANITTI

Türk seramik sektörünün lider markası NG Kütahya Seramik, bugün başlayan UNICERA 2023 fuarında salon 2 Stant B02’de yer alan standında yeni nesil tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu. Dünyanın en büyük ikinci ihtisas fuarı olan Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA, sektörün önde gelen markalarını bir araya getirdi. NG Kütahya Seramik’te bu büyük buluşmada, endüstri 4.0 fabrikasında ürettiği, ileri teknoloji ve estetiğin harmanlandığı koleksiyonlarını sergiliyor. Fuarın en gözde ürünlerinden biri ise ilk kez Türkiye’de NG Kütahya Seramik tarafından üretilen NG Stone serisinde yer alan 160x320 cm ebatlarındaki dünyanın en büyük seramikleri oldu. NG Kütahya Seramik standında ünlü Chef Rafet İnce’de ziyaretçilere çok özel bir gösteri sundu.

Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA, sektörün öncü markalarını ve yenilikçi ürünlerini bir araya getirdi. Sektörün lider markası NG Kütahya Seramik, bu büyük buluşmada yeni nesil tasarımlarıyla fuarın gözdesi oldu. 6 Kasım’da başlayan UNICERA fuarı, 10 Kasım tarihine kadar İstanbul Fuar Merkezi’nde devam edecek. ABD, Kanada, Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere, Kuzey Afrika, Hindistan ve Rusya’nın da aralarında olduğu 130 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçinin fuarda NG Kütahya Seramik salon 2 Stant B02’de yer alıyor.

Dünyanın En Büyük Seramiği UNICERA 2023’te

UNICERA’nın Yıldızı NG Stone Serisi

UNICERA 2023’ün en dikkat çeken ürünlerinin başında, NG Kütahya Seramik tarafından Türkiye’de ilk kez üretilen 160x320 cm ebatlarındaki dünyanın en büyük seramikleri geliyor. NG Kütahya Seramik endüstri 4.0 fabrikasında ürettiği bu en büyük ebatlı seramikleri NG Stone serisi adıyla ziyaretçilerin beğenisine sundu. NG Stone serisinin en önemli özelliklerinden biri iç ve dış mekân başta olmak üzere lavabo ve tezgâh gibi çok sayıda alanda kullanılabilmesi.

NG Stone Serisinin Üstün Özellikleri

NG Stone serisinin diğer öne çıkan özellikleri ise, kolay temizlenmesi, hijyenik yüzeyi, farklı yüzey seçenekleri, geniş kullanım alanı, lekelenmeye ve kimyasallara karşı dirençli yapısı, termal şok, nem, UV ışınları, çizilme ve aşınmalara karşı son derece dayanıklı olması.

NG Kütahya Seramik Yeni Nesil Ürünleriyle Göz Kamaştırıyor

NG Kütahya Seramik NG Stone serisinin yanı sıra en yeni koleksiyonları arasında yer alan 3DS, Stardust ve Soft Matt serisi ile de dikkat çekiyor. Bu koleksiyonlar, DDG teknolojisi sayesinde seramik yüzeylere üç boyutlu, ışıltılı ve ipeksi dokular kazandırıyor. 3DS koleksiyonu, mermer dokularından esinlenerek mekanlara derinlik ve hareket katıyor. Stardust Effect koleksiyonu ise yıldızların ışıltısını yansıtan renk tonları ve kristal efektleriyle yaşam alanlarını aydınlatıyor. Soft Matt koleksiyonu da yumuşak dokusuyla mekanlara ipeksi bir dokunuş sunuyor.

Seramikte İnovatif Yaklaşım

NG Kütahya Seramik’in bu koleksiyonları, hem ev hem de iş yerleri için ideal seçenekler sunuyor. Özellikle 3DS koleksiyonu, salon, yatak odası, banyo gibi farklı mekanlarda kullanılabiliyor. Stardust Effect koleksiyonu ise otel, restoran, kafe gibi yerlerde şık ve gösterişli bir atmosfer yaratıyor. Soft Matt koleksiyonu da spa, hamam, sauna gibi yerlerde rahatlatıcı ve huzurlu bir ortam sağlıyor.

Chef Rafet İnce’den Özel Show

NG Kütahya Seramik’in UNICERA 2023 standına gelen ziyaretçiler renkli anlara da tanıklık ettiler. Ünlü Chef Rafet İnce, NG Stone seramik tezgâhta Japon yemekleri pişirdi. Yeni seri, gıda ile temasta hijyenik yapısıyla da öne çıkıyor. NG Kütahya Seramik’in yeni tasarımları İstanbul Fuar Merkezi salon 2 Stant B02’de 10 Kasım tarihine kadar sergilenmeye devam edilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL