• Geri dön

  • 163 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


Kütahya Porselen, 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 8. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı'nda yerini aldı. Bu yıl “Coğrafya” teması ile gerçekleşen konferansta Kütahya Porselen, inovatif ve fonksiyonel yeni koleksiyonlarının yanı sıra gastronomi sektörüne özel olarak hazırladığı iddialı tasarımlarını da sektörün beğenisine sundu.

Dünya gastronomisinin en önemli buluşmalarından olan Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde “Coğrafya” teması ile Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. 8. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, dünyaca ünlü şefleri ve sektöre yön veren gastronomi profesyonellerini bir araya getirirken Kütahya Porselen bu önemli etkinlikte yerini aldı.

Kütahya Porselen; Mezolit, Wellington, Panio ile Corendon koleksiyonunun en yeni üyelerini, Frekans serisini ve fark yaratan diğer koleksiyonlarını Salon 5’de yer alan C32 / C41 standında sergiledi.

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Etkinlikte Konuşmacı Olarak Yer Aldı

Dünyaca ünlü şefleri, gastronomi profesyonellerini ağırlayan VIII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda çeşitli paneller de düzenlendi. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral da etkinlik kapsamında gerçekleşen “Sürdürülebilir Otel ve Restoran Yatırım Stratejileri & Marka Değerine Etkileri” konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı. Etkinliğin turizm sektörü açısından çok kıymetli bir buluşma olduğunu söyleyen NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, konuşmasında şunları kaydetti: "Yeni nesle yaşanabilir bir ülke bırakmak için hepimiz gerekenleri yapıyoruz. Çocuklarımıza, evlatlarımıza daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak noktasında yeşil enerji son derece kıymetli ve önemli. İsrafta bulunmamak, atıklarımızın da kıymetini bilmek gerekiyor. Bunlara ek olarak dijitalleşmenin son derece önemli olduğunu görüyoruz ve biliyoruz. NG Grup olarak dijitalleşmeye son derece önem veriyoruz. En önemli odak noktamız ise kalite. Kaliteli yaşam, kaliteli hizmet, kalite servis... Bu noktada hizmet sektörünün sanayi sektörüne göre çok zor olduğunu söylemek durumundayım. Çünkü beş yüz odalı bir oteliniz varsa bin kişiyi o anda misafir ediyorsunuz ve bin kişiyi mutlu etmek zorundasınız. Bu noktada personel mutluysa, misafiri mutlu etmek için hizmet veriyor. Dolayısıyla çalışan arkadaşlarımızın mutluluğu bizler için son derece önemli."

“Sunumların En Güzel Yerinde” Kütahya Porselen

Tasarımlarıyla dünya sofra kültürüne değer kazandıran Kütahya Porselen’in standında sergilediği yeni koleksiyonlarından biri Mezolit oldu. Mezolit koleksiyonu, elde şekillendirilmiş izlenimi veren formu ile dikkat çekti. Kütahya Porselen ayrıca yeni nesil tasarım uygulama metotlarından parametrik tasarım metodu kullanılarak tasarlanan Wellington koleksiyonunu, gastronomi sektörü için tasarlanan Corendon koleksiyonunun en yeni üyelerinden Frekans serisini de etkinlikte katılımcılarla buluşturdu.

Kütahya Porselen, ses dalgalarının oluşturduğu titreşimlerden esinlenerek tasarlanan Panio, renklerin harmonisini sofralara taşıyan Soft, doğal taş görünümü ve elde yapılmış hissi ile dikkat çeken Gyoza ve Finlandiya’nın yaratıcı tasarım ofislerinden Pentagon Design iş birliği ile hazırlanan ödüllü Bevel gibi birbirinden özel koleksiyonlarını da katılımcıların beğenisine sundu.

Otel ve restoranlar için özel olarak tasarlanan Aldente, yeni renk ve desen seçenekleri ile zenginleşen Crouton ve Corendon koleksiyonlarının yeni üyelerini katılımcılarla buluşturan Kütahya Porselen, Chef Taste Of, Porflame, 1400 Mitterteich, Luz ve kahve kategorisinde Crash, Favo gibi koleksiyonlarını da standında sergiledi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL