• Geri dön

  • 150 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


Kütahya Porselen, 26-30 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ambiente Fuarı’nda inovatif, çağdaş ve ödüllü tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturacak. Kütahya Porselen, German Design Awards 2024’te Mutfak kategorisinde “Mükemmel Ürün Tasarımı” ödülüne layık görülen Panio Koleksiyonu ile fuarda gerçekleştirilecek törende ödül sertifikasını da alacak.

Avrupa’nın en büyük, dünyanın en prestijli tüketim malları fuarı olarak bilinen Ambiente, 26-30 Ocak 2024 tarihleri arasında Messe Frankfurt’ta gerçekleştirilecek. Zücaciye, ev eşyaları, aydınlatma, hediyelik eşya gibi alanlarda en yeni tasarımlar ile sektördeki trendleri gözler önüne serecek olan fuarda Kütahya Porselen, inovatif, çağdaş ve ödüllü tasarımlarını “Ev” ve “Horeca” stantlarında ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

“Let’s Shape The Future Together”

Fuarda “Let’s Shape The Future Together” sloganıyla müşterilerin beklentilerini çağdaş tasarım anlayışı ile ele alarak, sektörün geleceğine birlikte yön vermeyi vadeden Kütahya Porselen; Mezolit, Lagom, Cozy, Kratos adlı en yeni koleksiyonlarını ve Panio, Wellington, Gyoza gibi yeni nesil zamansız tasarımlarını stantlarında sergileyecek.

Mükemmel Ürün Tasarımı Ödüllü Panio’yu Dünyaya Tanıtacak

Kütahya Porselen’in fuardaki en dikkat çeken koleksiyonlarından biri, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından olan German Design Awards 2024’te Mutfak kategorisinde Mükemmel Ürün Tasarımı ödülünün sahibi olan Panio olacak.

Ses dalgalarının titreşimlerinden esinlenerek tasarlanan Panio koleksiyonu, sessiz bir senfoninin eşlik ettiği yemek deneyimini kullanıcılarına sunuyor.

German Design Awards 2024 ödül töreni, 26 Ocak tarihinde fuar alanında yerel saat ile 13.00’da başlayacak. Kütahya Porselen, bu törende ödül sertifikasını alacak.

Dengeli Yaşamın Sofralara Yansıması: Lagom

Sadeliği şıklıkla bir araya getiren Lagom, dengenin tadını çıkarmaktan hoşlananlar için tasarlandı! Adını İsveçlilerin dengeli yaşama sırrı olan Lagom’dan alan koleksiyon, “ne çok fazla ne de çok az, tam kararında” felsefesiyle yoğun şehir hayatı temposu içerisinde yavaşlayıp sıcacık sofraların tadını çıkarmaya odaklananlar için…

Altı farklı renk seçeneği ile kullanıcıların kendi tarzlarını yansıtacakları kombinasyonlar yapmasına olanak veren koleksiyon, yaşamın karmaşasından uzak keyifli, sıcacık sofralar vadediyor.

Doğallıktan Vazgeçemeyenler İçin: Cozy

Kütahya Porselen’in yeni koleksiyonlarından Cozy, amorf formu, girdabı andıran dalgalı deseni ile doğallığı sofralara taşıyor. Cozy Sand, Cozy Cashmere, Cozy Caramel, Cozy Navy olmak üzere 4 farklı renk seçeneği sunan Cozy, şeflerin özgün sunumları için eşsiz bir tuval sağlıyor.

Dört farklı rengiyle, farklı mutfaklara yönelik çeşitli sunumlara imkan veren Cozy, doğallığı samimiyet ile birleştirerek sıcacık bir yemek deneyimi vadediyor.

Gücün Sembolü: Kratos

Gastronomi sektörüne yönelik ürünleriyle sunumlara farklılık katan Kütahya Porselen, Kratos ile tasarım gücünü bir kez daha ortaya koyuyor. Adını Yunan mitolojisinde geçen, dayanıklılık ve gücün sembolü olan Kratos’tan alan koleksiyon, yeni nesil dijital baskı tekniği ile üretilen göz alıcı 10 farklı deseni ile katılımcılar ile buluşacak.

Doğal Dokunuşları Estetikle Buluşturan Mezolit

Tasarımlarıyla dünya sofra kültürüne değer kazandıran Kütahya Porselen’in yeni koleksiyonlarından Mezolit, organik dokunuşlarla sağlanan doğal görünümü ve amorf formu ile dikkat çekiyor. Mezolit, sofralara davetkâr bir atmosfer katıyor.

Yeni Nesil Zamansız Tasarımlar

Yeni nesil tasarım uygulama metotlarından parametrik tasarım metodu kullanılarak tasarlanan, özgün olduğu kadar işlevsel de olan Wellington, elde yapılmış hissi ile dikkat çeken Gyoza’yı stantlarında beğeniye sunacak olan Kütahya Porselen, ödüllü tasarımları Bevel, Rosa gibi birbirinden özel diğer koleksiyonlarını da fuarda sergileyecek.

Kütahya Porselen, ziyaretçilerini aşağıda bilgileri yer alan stantlarda ağırlayacak.

Yer: Messe Franfurt

Tarih: 26-30 Ocak 2024

Stant Bilgileri

Ev: 12.1-C73

Horeca: 11.0-D31

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL