• Geri dön

  • 130 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


KÜTAHYA PORSELEN ÖDÜLLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Kütahya Porselen’in yeni nesil teknolojileri kullanarak gerçekleştirdiği inovatif tasarımlarından biri olan Panio Koleksiyonu, German Design Award 2024’de, Mutfak kategorisinde Mükemmel Ürün Tasarımı ödülüne layık görüldü.

Tasarımda mükemmelliği yeniden tanımladığı koleksiyonlarıyla dünya sofra kültürüne değer katan Kütahya Porselen, fark yaratan çalışmalarıyla Türkiye’nin ve dünyanın en prestijli ödüllerini kazanmaya devam ediyor.

Kütahya Porselen, ses dalgalarından esinlenerek tasarladığı Panio Koleksiyonu ile dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan German Design Award 2024’de Mutfak kategorisinde Mükemmel Ürün Tasarımı ödülünün sahibi oldu.

1969 yılından beri sanayi, üretim ve tasarım kültürünü desteklemek amacıyla Alman devletinin desteğiyle düzenlenen German Design Award yarışmasının ödül töreni, 26 Ocak 2024 tarihinde, Messe Frankfurt’ta gerçekleştirilecek uluslararası dekorasyon, züccaciye ve hediyelik eşya fuarı Ambiente’de yapılacak. Yerel saat ile 13.00’da başlayacak olan törende Kütahya Porselen ödül sertifikasını alacak.

Sessiz Senfoni: Panio

Kütahya Porselen’in ileri teknolojiler kullanarak gerçekleştirdiği inovatif çalışması Panio Koleksiyonu, yeni nesil tasarım uygulama metotlarından biri olan parametrik tasarım metodu ile tasarlandı.

Ses dalgalarının titreşimlerinden esinlenen Panio, sessiz bir senfoninin eşlik ettiği yemek deneyimini kullanıcılarına sunuyor.

Zamansız tasarımı ile HoReCa sektörünün ihtiyaçları gözetilerek hazırlanan Panio, bej ve antrasit olmak üzere iki renk seçeneğine sahip.

Fonksiyonelliği ve estetiği bir araya getiren koleksiyon, 20 cm kase, 24 cm kase, 26 cm çukur tabak, 28 cm spagetti tabağı, 17 cm düz tabak, 28 cm düz tabak, 30 cm düz tabak ve 300 cc düz mug’dan oluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL