• Geri dön

  • 755 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


Reflections İstanbul Zamansız Sofralar Sergisi, The Marmara Grubu ev sahipliğinde, 5-8 Ekim tarihleri arasında, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Tasarımlarıyla sofra estetiğine değer katan Kütahya Porselen, hayatımızdaki tüm bilge kadınlara adadığı Sophia Femina Serisi ile geçmişin öğretilerini ve geleceğin hayallerini sergiye taşıdı.

Reflections İstanbul’un “Bereket” temasıyla Esma Sultan Yalısı’nda düzenlediği Zamansız Sofralar Sergisi, katılımcılara yepyeni bir deneyim sundu. Kavuşmayı, hayatı paylaşmayı özlediğimiz bugünlerde eşsiz buluşma noktamız sofraları bereket teması odağında yeniden kurgulayan sergi, iç içe geçmiş ve her adımda keşfedilmeyi bekleyen katmanlar barındırdı. Sofra düzenlemenin yaratıcı örneklerini, ışık ve ses ile zenginleşen görsel sanatları, doğayı bir palet olarak kullanan çiçek tasarımlarını, çikolatanın yaratıcı ellerdeki serüvenini fantastik ve futuristik bir anlayış ile katılımcılar ile buluşturan sergide Kütahya Porselen, hayatımızdaki tüm bilge kadınlara adadığı Sophia Femina Serisi ile yer aldı.

Sophia Femina Serisi sofralara bereketi ve sevginin gücünü taşıyor

“Dünyanın herhangi bir yerinde bir çift göz size gücü, bereketi, doğayı, asaleti, emeği hissettirebilir” fikriyle ortaya çıkan Sophia Femina, sevginin gücünü, geçmişin öğretilerini, geleceğin hayallerini bir arada sunuyor. Tüm zamanların ruhunu bilge kadınların gözleriyle sofralara taşıyan seri zamansız bir şıklığı da sofralarla buluşturuyor. Koleksiyon sofralarda güçlü ve renkli bir etki yaratırken zarafeti ile de dikkat çekiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL