• Geri dön

  • 129 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


Kütahya Porselen, aşkın her haline özel koleksiyonlarıyla 14 Şubat’ta romantik anları ölümsüzleştirmek isteyenler için birbirinden şık ve anlamlı hediye seçenekleri sunuyor. Kütahya Porselen’in şık ve zarif yemek takımları, kahve fincanları ve mugları aşkını ifade etmenin şık yollarını arayanları bekliyor!

Kalpleri Isıtan Seri: Pretty

Kütahya Porselen’in yeni serisi Pretty, sevgi teması ile harmanlanmış zamansız tasarımlarıyla aşkın sonsuzluğunu yansıtıyor. Beyaz porselen üzerine kalp motifleriyle süslenmiş, sade ve şık tasarımıyla dikkat çeken Pretty serisinde 4’lü olarak satışa sunulan 10 cm, 15 cm ve 19 cm düz tabak setleri, 15 cm’lik ikili kase ve 2’li mug seti yer alıyor.

Romantik Sofraların En Güzel Yerinde: Kütahya Porselen…

Moderna Soft 2 Kişilik Yemek Takımı: Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken Moderna Soft Yemek Takımı, Sevgililer Günü’nde romantik akşam yemeğinize eşlik etmeyi bekliyor. İki mat rengin benzersiz uyumunu ortaya koyan Moderna, birbirini tamamlayan sevgililer için ideal bir seçim.

Zamansız Aşkların Temsilcileri…

Rüya 2 Kişilik Kahve Takımı: Sevgililer Günü’nde kahve keyfine aşk katacak Kütahya Porselen Rüya kahve takımı, kırmızı ve beyaz renkleriyle romantik bir atmosfer yaratıyor.

Toledo Çay Takımı: Fincanlarındaki harfler ve zarif tasarımıyla öne çıkan ve iki renk seçeneği bulunan Toledo Çay Takımı, Sevgililer Günü’nde sevgiliniz için anlamlı bir hediye olacak.

Favo 2 Parça Mug Seti: Modern ve amorf formuyla yeni nesil tasarım anlayışının benzersiz bir örneği olan Favo mug seti, Sevgililer Günü’nde sohbetlerinize eşlik edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL