• Geri dön

  • 353 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


Kütahya Porselen, özlenen komşu kültürünü yaşatmak ve yerel gastronomiyi canlandırmak amacıyla bu yıl 4.’sü düzenlenen Bornova Komşu Sofrası etkinliğini ana sponsor olarak destekledi. Etkinliğe katılan misafirlerin kendi kültürlerine ait yemekleri, Kütahya Porselen’in gastronomi profesyonelleri için özel tasarladığı Chef Taste Of koleksiyonu ile hem göze hem de damağa hitap etti.

Bornova Buenas Bistro Lounge'da gerçekleşen 4. Bornova Komşu Sofrası Etkinliği, binin üzerinde katılımcıyla özlenen komşu kültürünü yeniden yaşattı. Yerel gastronomiyi canlandırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte Kütahya Porselen, çok özel koleksiyonlarıyla dayanışma kültürünün temsilciliğini üstlendi. Kütahya Porselen ile 16 yerel üretici standının yer aldığı etkinlikte 120 misafir, kendi kültürlerine ait yemeklerle sofraya dahil oldu. Ücretsiz gerçekleşen etkinlikte Türk ve Yunan misafirler ağırlandı.

Sofraların En Güzel Yerinde Kütahya Porselen

Kütahya Porselen, etkinlikte çok özel koleksiyonlarıyla farklı mutfak kültürlerini aynı sofrada buluşturdu. Etkinlikte yer alan lezzetler, Kütahya Porselen’in gastronomi sektörüne yönelik geliştirdiği Chef Taste Of koleksiyonu ile sunuldu. Tasarımlarıyla yaşamın her anına değer katan Kütahya Porselen, etkinlikte en gözde ve ödüllü koleksiyonlarını da standında katılımcılar ile buluşturdu. Good Design Award 2021 ödülünü kazanan Pilea, yeni nesil tasarım anlayışının benzersiz örneklerinden Crash ve Favo, popüler sanatı yansıtan Briscambille kahve fincanları katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL