• Geri dön

  • 178 Görüntülenme

  • 56 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


20 BİNE YAKIN KİŞİNİN YANI SIRA TBMM SANAYİ, TİCARET, ENERJİ, TABİİ KAYNAKLAR, BİLGİ VE TEKNOLOJİ KOMİSYONU BAŞKANI MUSTAFA
VARANK DA NG KÜTAHYA SERAMİK STANDINI ZİYARET EDENLER ARASINDA YER ALDI

Türk seramik sektörünün lider markası NG Kütahya Seramik, Unicera 2023 fuarında yeni nesil tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Dünyanın en büyük ikinci ihtisas fuarı olan Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera, sektörün önde gelen markalarını bir araya getirdi. NG Kütahya Seramik’te bu büyük buluşmada, endüstri 4.0 fabrikasında ürettiği, ileri teknoloji ve estetiğin harmanlandığı koleksiyonlarını sergiledi. Fuarın en gözde ürünlerinden biri Türkiye’de ilk kez NG Kütahya Seramik tarafından üretilen NG Stone serisi oldu. 160x320 cm NG Stone, dünyanın en büyük seramik ebadı olmasıyla dikkat çekti. NG Kütahya Seramik standında ünlü Chef Rafet İnce’de ziyaretçilere çok özel bir gösteri sundu.

ABD, Kanada, Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere, Kuzey Afrika, Hindistan ve Rusya’nın da aralarında olduğu 130 ülkeden gelen çok sayıda ziyaretçi NG Kütahya Seramik standını ziyaret etti.

Unicera’nın Yıldızı NG Stone Serisi

NG Kütahya Seramik, Türkiye seramik sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Unicera fuarında tanıttığı 160x320 cm ebatlarındaki seramik koleksiyonuyla dikkat çekti. Bu benzersiz seramikler, NG Stone serisi adıyla ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. NG Stone, iç ve dış mekanlarda, lavabo ve tezgah gibi çeşitli alanlarda kullanılabilme özelliği ile öne çıkıyor.

NG Stone serisinin öne çıkan diğer özellikleri ise kolay temizlenebilirliği, hijyenik yüzeyi, farklı yüzey seçenekleri, geniş kullanım alanı, lekelenmeye ve kimyasallara karşı dirençli yapısı, termal şok, nem, UV ışınları, çizilme ve aşınmalara karşı son derece dayanıklı olması.

NG Stone, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek kullanıcılarına uzun ömürlü ve şık bir seramik deneyimi sunuyor.

Yeni Nesil Ürünler Fark Yarattı

NG Kütahya Seramik, NG Stone serisinin yanı sıra en yeni koleksiyonları arasında yer alan 3DS, Stardust ve Soft Matt serileri ile de fuarda fark yarattı.

DDG teknolojisini kullanarak ürettiği 3DS ile mekanlara bambaşka bir boyut kazandıran NG Kütahya Seramik’in modern ve klasik mermer dokularından ilham alan bu koleksiyonu, özel teknolojisi ile 3D görünümüne olağanüstü bir derinlik katıyor ve geleneksel yöntemler ile elde edilemeyecek etkileri mekânlarda yaşatıyor.

Stardust Effect koleksiyonu ilhamını yıldızlı gecelerin ışıltısından alıyor. Teknoloji ve estetiğin bir araya geldiği koleksiyon, benzersiz ışıltısı ile kullanıcılarına çok özel bir deneyim yaşatıyor. Mermer yüzeyindeki kristal etkisi, eşsiz renk geçişleri, derinlik hissi yaratan görünümü ile Stardust Effect yaşam alanlarının değerini ve ışıltısını yükseltiyor. NG Kütahya Seramik, Soft Matt koleksiyonu ile de yepyeni bir yaşam felsefesi yaratarak yumuşak yüzey dokusuyla yaşam alanlarına benzersiz bir kimlik kazandırıyor.

Mustafa Varank, NG Kütahya Seramik Standını Ziyaret Etti

NG Kütahya Seramik standını ziyaret edenler arasında TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank’da yer aldı. Fuarın açılış etkinliğinden sonra NG Kütahya Seramik standına geçen Mustafa Varank’a NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral eşlik etti. Varank, Güral’dan NG Kütahya Seramik’in yeni nesil tasarım ürünlerinin yanı sıra seramik sektörüne ilişkin de bilgiler aldı.

NG Ailesi UNICERA’da Buluştu

Unicera 2023 NG ailesini de NG Kütahya Seramik standında buluşturdu. NG Kurucu Başkanı Nafi Güral ve eşi Gülsüm Güral, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür ve Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Güral stant da bir araya geldi.

NG Kütahya Seramik’in UNICERA 2023 standına gelen ziyaretçiler renkli anlara da tanıklık ettiler. Ünlü Chef Rafet İnce, NG Stone seramik tezgâhta Japon yemekleri pişirdi. Yeni seri, gıda ile temasta hijyenik yapısıyla da öne çıkıyor. 

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL