• Geri dön

  • 799 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


Ürettiği yüksek teknolojili ve yenilikçi ürünleri geliştirirken kullanıcı ihtiyacını ve beklentilerini ön planda tutan Armis, Thermo Regulate yatağı ile ruhu ve bedeni dinlendirerek, gece boyunca deliksiz bir uyku keyfi yaşamanıza yardımcı oluyor. İçerisinde bulundurduğu sıvı kristaller sayesinde, vücut ısınıza göre ısı dengesi oluşturarak, vücudunuzu ideal sıcaklıkta tutmanıza ve böylelikle hem yaz hem de kış aylarında uyku konforunuzun artmasına imkân sağlıyor.

Vücut sıcaklığı gün boyu değişiklik gösterdiği gibi aynı değişimler gece boyunca da yaşanır. Bu duruma yenilikçi bir çözüm üreten Armis’in termal teknolojili yeni yatak modeli uyku problemlerini minimuma indiriyor.

Armis’in yeni yatak modeli Thermo Regulate, içerisinde bulunan sıvı kristalleri ile değişen vücut ısısına uyum sağlıyor. Gece boyunca vücut ısınızı kontrol altında tutan Armis’in Thermo Regulate yatak modeli, aynı zamanda bulunduğu ortamda kötü koku oluşumunu da engelliyor.

Antibakteriyel özelliği ile tercih sebebi olan Armis’in Thermo Regulate yatak modeli, paket yay rahatlığı ile çiftlerin birbirinin hareketlerinden etkilenmemesine olanak tanıyor. Gece boyunca eşsiz bir uyku deneyimi sunan Armis’in Thermo Regulate modeli, örme kumaş, nem yönetimi, hyper yüzey, hava sirkülasyonu, ısı dengesi ve çift taraflı kullanımı ile ön plana çıkıyor.

Thermo Regulate seti aynı renkte ve kumaşta tasarlanan modern tarzdaki baza ve başlığıyla yatak odanızda bütünlüğü yakalıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL