• Geri dön

  • 835 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


Doğadan gelen dokularla çizgilerin birlikteliğinden oluşmuş tasarımlar, Artemis Halı’nın Mina koleksiyonunda hayat buluyor. Bej, gri, krem, kahve ve gold renklerini muhteşem bir uyum içinde Mina koleksiyonuna yansıtan, stil sahibi evlerin başrolü Artemis Halı, yaşadığınız mekânı ferah ve modern bir görünüme kavuşturuyor.

Yaşam alanını, ilham veren dokunuşlarıyla güzelleştiren Artemis Halı’nın Mina koleksiyonu, evinizin her mobilyasına uyum sağlayan desenleri ile modern ve estetik tasarımlar barındırıyor. “Güzel, her yerde güzel” mottosuyla tasarımlarını oluşturan Artemis Halı, göz yormayan renk geçişleriyle yaşadığınız mekâna ferahlık kazandırıyor.

Çizgilerin birlikteliğinden oluşmuş tasarımlarıyla dikkat çeken Artemis Halı’nın Mina koleksiyonu, sade ve yalınlığın ön planda olduğu desenleriyle her tarz ve zevke ait mobilya grubunun tamamlayıcısı oluyor. Zengin model seçeneğinin yanı sıra yumuşaklığı ve dokusu ile kendine hayran bıraktıran Artemis Halı’nın Mina koleksiyonu, sunduğu konfor ile evinizin vazgeçilmezlerinden oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL