• Geri dön

  • 1.252 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


Yatak Odalarına İnovatif Tasarım

Son teknolojik makine parkurunda ürettiği yatak, baza, başlık ve beyaz grubu tekstil ürünleriyle Türkiye yatak sektörünün yeni markası Armis, klasik tarzın modernlikle sentezlendiği Innovative serisi Eclipse’i beğenilere sunuyor. Modern dizaynı ile dikkat çeken Eclipse, konforu, şıklığı ve sağlıklı uykuyu bir araya getiriyor. Yatak başlığı, baza ve yıkanabilir özel ped’e sahip yataktan oluşan Eclipse serisi, özel formlu komodin ve yuvarlak hatlı deri puf ile tamamlıyor.

Yıkanabilir pedi ve omurga destekleme özelliği ile dikkatleri çeken Eclipse Yatak, uyku kalitesini arttırmasının yanı sıra uzun ömürlü kullanımı sayesinde dikkat çekiyor. Yatağın üst yüzeyinde kullanılan örme kumaş, hava geçirgenliğiyle terletmeyi önlerken bu sayede ferah bir uyku düzeni sağlıyor. Eclipse Yatak, pocket yay sisteminin bireysel olarak çalışmasıyla vücut hareketlerini mükemmel bir şekilde takip ediyor, yatağı paylaşan eşin deliksiz bir uyku keyfi yaşamasına imkan veriyor.

Yumuşak sandık açma kollarıyla ergonomik kullanım sağlayan, emniyet kilitli, zararlı kimyasallar içermeyen E1 kalite ahşaptan ve elektrostatik boyalı çelik konstrüksiyon malzemeden üretilen, Eclipse Baza, geniş iç hacmi ile yaşam alanlarında ekstra depolama alanı sunuyor. Kolay zemin temizliğine olanak sağlayan özel üretim ayaklar ve farklı renk seçenekleriyle üretiliyor. Yatak odalarında şıklığı ve ergonomiği bir araya getirenEclipse Baza, deri ve özel kapitone dikiş detayı ile şıklığı tercih edenlerin vazgeçilmezi olmaya aday...

Armis ürün yelpazesinde; yatak, baza, yatak başlıklarının yanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık, alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubu da yer alıyor.

Armis Eclipse Koleksiyonu ile ilgili tüm görselleri aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://www.dropbox.com/sh/fx5j24hb8a31doo/AADWoLd...

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL