• Geri dön

  • 619 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


Misafirlerinizi Armis’in Konforlu Yataklarında Ağırlayın

Dar alanlar için ergonomik çözümler sunan Armis, özellikle otel ve pansiyonları dikkate alarak tasarladığı ‘çok amaçlı yatak grubu’ ile yaşam alanlarına fonksiyonellik kazandırıyor. Kanguru Yatak, Katlanır Yatak ve Yavru Yatak modelleri ile kusursuz bir uyku deneyimi yaşatan Armis; Victoria, Napoli ve Pera modellerinin tasarımında kullandığı örme kumaş ile uykuda terlemenin önüne geçiyor. Hem sofabed hem de yatak olarak kullanılabilen Kuasar ise pratik ve çözümcü tasarımıyla fark yaratıyor.

Yüksek teknoloji ile geliştirdiği yataklar sayesinde konforlu ve rahat bir uyku deneyimi yaşatan Armis, aynı zamanda mekândan tasarruf etmenizi de sağlıyor.

Aloe vera yastık, yün yorgan ve sıvı geçirmez alez gibi inovatif tasarımlı ev tekstil ürünleriyle beden sağlığınıza önem veren Armis, ‘çok amaçlı yatak grubu’ ile otel ve pansiyonlar başta olmak üzere her mekâna uygun kaliteli alternatifler sunuyor. Ergonomik tasarımlı Kanguru Yatak modeli ile yer kaplama problemini ortadan kaldıran Armis, çift kişilik ve iki ayrı tek kişilik yatağa dönüşme özelliğine sahip Yavru Yatak modeliyle yaşam alanınıza ekstra bir ferahlık kazandırıyor. Özel mekanizması sayesinde uzun yıllar kullanabileceğiniz Katlanır Yatak ise misafirlerinizi pratik bir şekilde konforla buluşturmak istediğiniz anlarda vazgeçilmeziniz oluyor.

Sert ve düz yüzeylerde uyumayı tercih edenler için Victoria, Napoli ve Pera gibi modelleri tasarlayan Armis, çelik telleri sayesinde dayanıklılığı simgeleyen bu modellerinde kullandığı örme kumaş teknolojisi ile terlemeyi engelleyerek uyku bölünmelerine son veriyor. Çift taraflı kullanıma uygun olarak geliştirilen Roof yatak modeli ise sert ve yumuşak yüzey seçenekleri ile fark yaratıyor. Dar mekânlarda konfor için tasarlanan Kuasar modeli ise hem sofabed hem de baza olarak kullanılmasının yanı sıra tek ve çift kişilik yatağa dönüşebilen yapısıyla fonksiyonel çözümler sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL