• Geri dön

  • 792 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


İster Yatak İster Koltuk Olan Armis Daybed ile Evinizde Yer Açın

Dar Alanda Fonksiyonel Çözümler Armis’in Daybed Modelinde

İleri teknolojisi ve çağdaş tasarım detaylarıyla Türkiye’nin önde gelen yatak markalarından biri olan Armis, hem yatak, hem baza, hem de sofabed olarak kullanılabilen Daybed modeliyle dar alanların vazgeçilmezi oluyor. Otururken konfor sağlayan, açılınca rahat bir yatağa dönüşen ve geniş sandığıyla size depolama alanı sunan Armis’in Daybed modeli, farklı renk seçenekleriyle de ev dekorasyonunuzda söz sahibi oluyor.

Kaliteli bir uyku için vücudun ihtiyacına yönelik yatak seçiminin önemine dikkat çeken Armis, sağladığı uyku konforuyla güne zinde ve mutlu bir şekilde başlamanıza yardımcı oluyor.

Her mevsime uygun inovatif ve geniş ürün gamıyla Türkiye’nin önde gelen yatak markaları arasında yer alan Armis, Daybed modeliyle dar alanlara fonksiyonel çözümler getiriyor. Yenilikçi tasarımı ve teknolojik yapısıyla başlı başına bir trend yaratan Daybed modeli; hem yatak, hem baza, hem de sofabed özellikleriyle dar alanlarda büyük avantaj sağlıyor.

Özellikle genç odalarında ve oturma odalarınızda tercih edebileceğiniz Daybed, birkaç özelliği bir arada barındırıyor. Top-Spring yay sistemi ile üretilen Daybed, omurga sağlığınızı gözetirken, hava geçirgenliği sağlayan örme kumaşı sayesinde eşsiz uyku deneyimi sunuyor. Çift taraflı kullanılabilir tek kişilik yatak ve sandıklı baza olarak 2 farklı alternatif model sunan Daybed, modern tasarımının yanı sıra farklı renk seçenekleri ve motifleriyle ise yaşam alanınızın dekorasyonuna farklı bir soluk kazandırıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL