• Geri dön

  • 819 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


İlhamını ve güzelliğini dillere destan kadın karakteri Artemis’ten alan Artemis Halı, evlilik hazırlığında olanların ve evini yenilemek isteyenlerin yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor. Mina, Alegra, Dior, Couture ve Runner koleksiyonlarıyla renkli ve farklı tasarım seçenekleri sunan Artemis Halı, evinizde başrolü üstleniyor.

Ev dekorasyonunun en önemli aşamalarından biri olan halı seçimi, Artemis Halı’nın özgün ve mobilya trendlerine uygun koleksiyonlarıyla büyük bir zevke dönüşüyor.

Artemis Halı, Mina, Alegra, Dior, Couture ve Runner koleksiyonları ile modern ve klasik mobilyalar için farklı seçenekler sunuyor.

Artemis Halı, yeni evlenecek çiftlere ve evini yenilemek isteyenlere, yaşam alanlarına farklılık ve sıcaklık katacak bir dokunuş yapmalarına olanak tanıyor. Geleneksel halı desenlerinin modern dokunuşlarla yeniden yorumlandığı Artemis Halı’nın Dior koleksiyonu, küçük dokunuşların göz alıcı etkisini mekanlarda hissettiriyor. Sade ve modern tarzıyla yaşam alanınıza sakinlik katan Runner koleksiyonu mavi, krem, gri, vizon renk seçenekleriyle her renk mobilya ile dekorasyonu tamamlama imkanı sunuyor.

Alegra koleksiyonunun zarif çizgilere sahip iddialı ve göz alıcı tasarımları ile evinizi sanatsal bir mekâna dönüştüren Artemis Halı, el halısını aratmayan parlak ve yumuşak dokusuyla Couture koleksiyonuyla, yaşam alanınızı stilize ediyor. Doğadan gelen dokularla estetik tasarımların buluştuğu Artemis Halı’nın Mina koleksiyonu ise modern tarzıyla sade ve özgün mekanları kusursuz şekilde tamamlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL