• Geri dön

  • 543 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


Vücudun ihtiyacına yönelik tasarımlarıyla dikkat çeken Armis, yüksek teknolojik ürünleriyle gün boyu zinde kalmayı mümkün hale getiriyor. Antibakteriyel özellikli Thermo Regulate, Samoa ve Alegra gibi koleksiyonları ile kullanıcıların tercih sebebi olan Armis, King ve Cascade modelleriyle de adından söz ettiriyor. Tasarımında çift taraflı ped kullanılan Cascade Yatak, farklı konfor özelliği ile dilediğiniz zaman sert, dilediğiniz zaman orta yumuşaklıkta lüks yatak rahatlığına dönüşmesiyle ön plana çıkıyor. King Yatak Seti ise nem yönetimini destekleyen ısı yalıtımı özelliğiyle ferah bir uyku sunarken, kötü koku, küf ve bakteri oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor.

Doğru yatak seçimi ile günün daha enerjik geçmesini sağlayan Armis Yatak, inovatif tasarımları sayesinde hem konforlu hem de formunu uzun süre koruyan koleksiyonlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Antibakteriyel özelliği ile tercih sebebi olan Armis’in Thermo Regulate modeli, örme kumaş, nem yönetimi, hava sirkülasyonu, ısı dengesi ve çift taraflı kullanımı ile ön plana çıkıyor. Samoa yatak modelinde yer alan destekleyici süngerler ve silikon elyaf dolgusu ise vücut kıvrımlarına uyum sağlayarak, bulutların üzerindeymiş hissi yaratıyor. Alegra modelinde ki paket yay sistemi ve hyper sünger desteği ile kullanıcılara anatomik destek sunarak keyifli ve kesintisiz bir uyku deneyimi sağlıyor.

Kullanıcıların en çok tercih ettiği modellerden biri olan King Yatak Seti ise üst yüzeyinde kullanılan pamuk saten kumaş ile ipeksi bir dokunuş ve şık bir görünüm sunuyor. Nem yönetimini destekleyen ısı yalıtımı özelliğiyle ferah bir uyku sunarken, kötü koku, küf ve bakteri oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Paket yay sistemiyle tasarlanan King modeli, hem vücudun ihtiyaç duyduğu bölgesel desteği sağlıyor hem de klasik yay sistemlerine göre daha uzun ömürlü olmasıyla fark yaratıyor.

Üst yüzeyinde kullanılan örme kumaş ile tasarlanan Cascade Koleksiyonu ise hava geçirgenliği sayesinde terlemeyi engelleyerek, uyku bölünmelerini ve istemsiz hareketleri önlüyor. Basınç miktarına göre bireysel tepki veren yay sistemiyle keyifli ve kesintisiz bir uyku deneyimi yaşatan model, çift taraflı ped kullanım seçeneği ile dilediğiniz zaman sert, dilediğiniz zaman orta yumuşaklıktaki konfor alternatifleriyle tercih sebebiniz oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL