• Geri dön

  • 155 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


Özel yatak yay teknolojisi ve doğal hava sirkülasyonu ile öne çıkan Armis’in Optimum Yatak modeli, rüya gibi bir uykunun kapılarını aralıyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan Optimum Yatak; rahatlık, konfor ve lüksü birleştirerek kullanıcılarına uyku deneyimlerini yeniden tanımlama fırsatı sunuyor. Gece boyunca terleme ve nem sorunlarına ortadan kaldıran Armis’in Optimum Yatak modeli, her zaman taze ve rahat bir uyku deneyimi yaşatıyor.

Yüksek teknoloji ile geliştirdiği yatak ürünleri sayesinde konforlu ve rahat bir uyku deneyimi yaşatan Armis, ruh ve beden sağlığını ön planda tutuyor.

Üstün kaliteli kumaş, özel yay teknolojisi ve özenle işlenmiş detaylarla donatılan Armis’in Optimum Yatak modeli, sadece uyku kalitenizi sağlamada bir unsur değil, yatak odasının estetik bir parçası haline geliyor. Yüksek kaliteli malzemelerle uzun yıllar kullanıma uygun olan Optimum Yatak, konfor, sağlık ve teknolojiyi bir araya getiriyor.

Kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara göre kullanıma sunulan Armis Optimum Yatak modeli, orta sertlikte ve orta yumuşaklıkta iki farklı yüzey seçeneği sunuyor. Hem sırtınızı destekleyen bir sert yüzey arıyorsanız, hem de yumuşak bir yüzeyde huzurlu bir uykuya dalmak istiyorsanız, bu yatak sizin için ideal bir seçenektir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL