• Geri dön

  • 639 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


İlham veren tasarımlarıyla zarafeti evinize taşıyan Artemis Halı, viskon iplik kullanarak tasarladığı koleksiyonları ile el halılarında hissedilen doğal ve yumuşak dokuyu mekanlarınıza taşıyor. Alegra ve Mina koleksiyonlarının zarif çizgileri ile yaşam alanınız sanatsal bir mekâna dönüştüren Artemis Halı doğal ve yumuşak dokusu ile kullanıcılarını el halısı konforuyla buluşturuyor. 100 tarak teknolojisi ile üretilen Couture, Silk ve Palace koleksiyonları ise zamansız desenlerinin yanı sıra ipeksi dokusuyla vazgeçilmeziniz oluyor.

Serildiği her yerin atmosferine renk katan koleksiyonlarını ‘Güzel, Her Yerde Güzel’ sloganıyla ifade eden Artemis Halı, Mina, Alegra, Couture, Silk ve Palace koleksiyonlarının tasarımında kullandığı viskon iplik sayesinde el halısı dokusunu evinize taşıyor.

100 tarak teknolojisi ile üretilen Couture, Silk ve Palace modellerinde, zamansız desenleri ipeksi yumuşaklıkla buluşturan Artemis Halı, Art Deco akımından esinlenerek tasarladığı Alegra koleksiyonu ile evinizin dekorasyonunda başrolü üstleniyor. Bej, gri, krem, kahve ve gold renklerini muhteşem bir uyum içinde yansıtan Alegra, el halısı dokusunu bütün ayrıntılarıyla hissetmenizi sağlıyor. Çizgilerin birlikteliğinden oluşmuş tasarımlarıyla her tarz ve zevke uygun mobilya grubunun tamamlayıcısı olan Mina koleksiyonu da inceliği ve şıklığının yanı sıra yumuşaklığı ile kendine hayran bırakıyor. Muhteşem parlaklığı ve eşsiz desenleriyle özgün tasarımın en güzel örneğini sunan Couture koleksiyonu ise el halısından ayırt edilmesi imkânsız yumuşaklığı ile yaşam alanlarının kusursuza tamamlayıcısı oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL