• Geri dön

  • 380 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


Çağdaş dekorasyon anlayışına yepyeni bir soluklar getiren Artemis Halı, sonbaharın duygusal iklimini yansıtan koleksiyonlarıyla yaşam alanlarına zamanın estetiğini taşıyor. Mevsime özgü renk ve desenleriyle kendine hayran bıraktıran Mina, Alegra, Couture ve Murano Koleksiyonları, şık ve kullanışlı yapılarıyla öne çıkıyor. Her mekâna uygun halı boyutlarını bünyesinde bulunduran Artemis Halı koleksiyonları, ev dekorasyonunuza hareket alanı sağlıyor…

Zamansız tasarımlarıyla ilk tasarımdan bu yana fark yaratan Artemis Halı, birbirinden şık modellerin yer aldığı sonbahar halı koleksiyonlarıyla da yaşam alanlarını güzelleştirmeye devam ediyor. Yazın kimi zaman bunaltan sıcağıyla mesafeli, sonbaharın tonlarından oluşan Mina, Alegra, Couture ve Murano koleksiyonları, kullanıldıkları her mekâna özgün bir iklim ve zarafet katıyor.

Zengin desen seçeneğinin yanı sıra viskon iplikle dokunan doğal yapısı sayesinde kendine hayran bıraktıran Mina Koleksiyonu; bej, gri, krem, kahve ve gold renklerini muhteşem bir uyum içinde sunarak yaşam alanınızı geleceğe taşıyor. Yenilikçi tasarımıyla çağdaş dekorasyon trendlerinin izinden giden Alegra ise zamanı kendi belirleyen desenleri ipeksi yumuşaklıkla buluşturarak dün, an ve gelecek arasındaki mesafeyi kapatıyor.

Akrilik iplikle dokunan ve eşsiz saçaklarıyla el halısını aratmayan Murano Koleksiyonu, açıktan koyuya mavi renk geçişleriyle kadim ama dengeli bir şıklık oluştururken, kullanışlı yapısıyla da öne çıkıyor. 100 tarak teknolojisiyle üretilen Couture Koleksiyonu da ipeksi yumuşaklığıyla el halısı dokusunu hissetmenizi sağlayan desenleriyle, evinize mevsim içinde mevsimi taşıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL