• Geri dön

  • 269 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 275 İşletme görüntülenme


• Schneider Electric, sağlam ve kesintisiz güç kaynağı Easy UPS 3-Fazlı Modüler ile küçük ve orta ölçekli veri merkezleri ve kritik alanlar için Live Swap (Canlı Değişim) özelliğine sahip modüler tasarım sunuyor.
• 50 kW Live Swappable (Canlı Değiştirilebilir) güç ve statik anahtar modülleri ile 3-Fazlı 50-250 kW (400 V) modüler UPS çözümü olan bu ürün, sınıfının en iyisi güç koruması ve optimize edilmiş yatırım maliyeti avantajı sağlıyor.
• Aynı zamanda Easy UPS 3-Fazlı Modüler, Green Premium programının bir parçası olarak işletmelerin sürdürülebilirlik hedeflerine katkı sunacak özelliklere sahip.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, sağlam ve kesintisiz güç kaynağı Easy UPS 3-Fazlı Modüler ile sektörde önemli bir ihtiyaca yanıt sunuyor. Bu UPS, kritik yükleri korurken aynı zamanda üçüncü parti kurumlarca onaylanmış Live Swap (Canlı Değişim) işlevselliği sunmak üzere tasarlandı. Easy UPS 3-Fazlı Modüler, N+1 ölçeklenebilir yapılandırmayla 50-250 kW kapasitede sunuluyor ve uzaktan izleme özelliği sunan EcoStruxureTM mimarisini destekliyor.

Ölçeklenebilirliği ön planda tutan Easy UPS 3-Fazlı Modüler, yatırım maliyetini optimize etmeye olanak tanıyor ve geliştikçe ödeme yapmayı mümkün kılıyor. Aynı zamanda bu seri, çevresel kaplama alanını minimize etmeye yardımcı olmak için enerji verimliliği, dayanıklılık, geri dönüştürülebilirlik ve şeffaflık sağlayan Schneider Electric Green Premium portföyünün bir parçası. Bu sistem, yüksek verimli tasarım, akıllı akü yönetimi, gerçek zamanlı izleme ve kontrol yetenekleri gibi gelişmiş teknolojilere sahip ve bu da onu sektördeki en uygun maliyetli ve enerji açısından verimli UPS çözümlerinden biri haline getiriyor.

Easy UPS 3-Fazlı Modüler ile sektöre önemli yenilikler getirdiklerini ifade eden Schneider Electric Veri Merkezi Çözümleri Teklif Yönetimi ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Demirkol; “Easy UPS 3-Fazlı Modüler'i sektöre kazandırmış olmak büyük bir mutluluk. Bu ürün, müşterilere optimize edilmiş bir yatırım paketinde üçüncü taraf onaylı Live Swap, modüler tasarım ve kusursuz güvenilirlik olanakları sağlıyor. Üstün bağlanabilirlik özellikleri ile veri merkezleri ve ticari ve endüstriyel uygulamalar için en doğru seçim olduğunu kanıtlıyor” dedi.

İş sürekliliğine maksimum katkı
Easy UPS 3-Fazlı Modüler, optimize edilmiş bir yatırım harcaması modeli aracılığıyla müşterilerin maliyetlerini en etkin şekilde yönetmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca kendi kendini teşhis eden üçüncü taraf sertifikalı Live Swap güç modülleri ve statik anahtar sayesinde planlı kesinti süresini önemli ölçüde azaltıyor. Böylece kompakt bir kaplama alanında yüksek güvenilirlik ve kullanılabilirlik sunuyor. Easy UPS 3-Fazlı Modüler kolay seçim, yapılandırma, kurulum ve bakım özellikleriyle dağıtım sürecini sorunsuz hale getiriyor.

Bu ürün, Schneider Electric müşterilerinin yüksek güvenilirlik ve verimlilik ihtiyaçlarını en uygun yatırım maliyetleriyle karşılamak üzere tasarlanan Easy UPS 3-Fazlı ürün portföyünün bir parçasıdır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL