• Geri dön

  • 863 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 275 İşletme görüntülenme


• Schneider Electric, yeni nesil endüstrilere yönelik esnek ve sürdürülebilir teknolojileri ele aldığı Innovation Summit etkinlik serisinin Türkiye ayağında gerçekleştirdiği uzmanlık oturumlarıyla güncel gelişmelere değindi.
• Türkiye’den ve dünyadan alanında öncü konuşmacıların yer aldığı etkinlikte, Schneider tarafından çeşitli sektörler için sunulan EcoStruxure çözümleri de katılımcılarla paylaşıldı.

İstanbul – Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında uzman olan Schneider Electric’in çevrimiçi konferans olarak düzenlediği Innovation Summit 17 kasımda gerçekleşti. Şirketin 11 etkinlikle dünya çapında gerçekleştirdiği buluşmaların Türkiye ayağında, dijital platform üzerinden interaktif bir paylaşım alanı yaratıldı. Dijital çözümler alanında lider olan Schneider Electric, sektörün en büyük online etkinliğini düzenleyerek yenilikçi iş yapış modelleri ve müşterileri ile iletişim ve ilişki yöntemlerini de başarılı bir şekilde dijitalleştirdiğini bir kez daha gösterdi. 25 farklı oturumun gerçekleştiği Innovation Summit’te 53 konuşmacı dijitalleşen dünya ile ilgili son dönemin gelişmelerini ve öngörülerini paylaştı.

Gıda, İçecek ve İlaç Sektörlerinde Endüstri 4.0 Uygulamaları Artıyor!
2600’den fazla profesyonelin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte yer alan uzmanlık oturumlarında ise pandemi sonrası dönemde hangi değişikliklerin kalıcı olduğu ve işletmelerin dijitalleşme açısından kendilerini hazırlamaları gereken diğer öngörülemeyen değişiklikler masaya yatırıldı. Çeşitli sektörlere yönelik özel gelişmelerin ele alındığı uzmanlık oturumlarından “Gıda, İçecek ve İlaç Sektöründe Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Uygulamaları” adlı oturumda; Schneider Electric Son kullanıcı ve Sistem Entegratörü Kanalı Satış Müdürü Naci Yurdakul, AVEVA Satış Müdürü Can Cuydur ve IDA Proses Genel Müdürü Niyazi Ağaçdiken konuşmacı olarak yer aldılar. Oturumda, giderek artan dünya nüfusuyla birlikte karşılaşılan sorunlardan biri olarak ele alınan nüfus ve gıda ihtiyacı, yaşanan sıkıntılar ve pandeminin endüstride neden olduğu değişiklikler tartışıldı. Bu önemli sorunun çözümü için, gerekli olan dijital dönüşüm stratejilerinin tartışıldığı bu oturumda, tedarik zinciri ile başlayıp üretim ile devam eden ve son kullanıcının masasına ulaşana kadar olan tüm döngünün daha verimli ve takip edilebilir olması için yapılabilecekler de konuşuldu. Dijital dönüşüm kapsamında Schneider Electric’in sektöre sunduğu EcoStruxure çözümleri de katılımcılarla paylaşıldı.
Schneider Electric’in küresel tecrübesini yerel bir değere dönüştürdüğü etkinlikteki bu oturumu ve diğer tüm oturumları/panelleri 18 Aralık’a kadar izleyebilirsiniz:
https://www.se.com/tr/tr/about-us/events/innovation-summit-world-tour.jsp

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL