• Geri dön

  • 1.890 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 155 İşletme görüntülenme


Şişecam Düzcam “Mimarca Cam" Etkinliklerinin Dördüncüsünü Düzenledi
Şişecam Düzcam, Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle gerçekleştirdiği “Mimarca CAM” etkinliğinin dördüncüsünü gerçekleştirdi. “Mimarca CAM” başlıklı etkinlik serisinin dördüncüsü, Ankara'da bulunan TSMD Mimarlık Merkezi’nde düzenlendi. Mimarlık ve cama dair sunumların yapıldığı etkinlikte mimar, mühendis, cephe danışmanı, inşaat firmaları, kamu ve sektör profesyonelleri buluştu.

27.12.2018 – Türkiye düzcam pazarının lideri ve üretim kapasitesi açısından Avrupa’nın en büyük üreticisi konumunda olan Şişecam Düzcam, mimarlar ve sektör profesyonelleriyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mimarca Cam etkinlik serisinde bir araya geldi.

Şişecam Düzcam, Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle Ankara TSMD Mimarlık Merkezi’nde düzenlenen “Mimarca CAM” etkinlik serisinin dördüncüsünde yapı sektörü profesyonelleriyle buluştu.Yaklaşık 400 mimar, mühendis, cephe danışmanı, kamu ve sektör profesyoneli ile akademisyen ve öğrencilerin bir araya geldiği etkinlik, Türk Serbest Mimarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aytek İtez ve Şişecam Düzcam Pazarlama Grup Müdürü Tansu Kumru’nun açılış konuşmalarıyla başladı. Etkinliğin ilk bölümünde camın mimarideki yeri, kullanımı ve önemine değinilirken, ikinci bölümünde ise aynı konuyla ilgili olarak Pecha Kucha sunumları yer aldı.

Etkinlikte, Nevzat Sayın (Nevzat Sayın Mimarlık Hizmetleri) camın mimaride doğru kullanımının önemine değinirken, Pecha Kucha sunumlarında; Ali Hızıroğlu (ERA Mimarlık Şehircilik), Ayşin Sevgi Karakurt (Ayşin Sevgi Mimarlık), Görkem Volkan (Görkem Volkan Tasarım Stüdyosu) ve Fatih Yavuz (FREA Mimarlık) camın mimarideki yeri ve önemine yönelik düşüncelerini aktardılar. Sunumların ardından düzenlenen kokteylde katılımcılar, Sibel Köse ve caz orkestrasıyla keyifli anlar yaşadılar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL