• Geri dön

  • 1.655 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 160 İşletme görüntülenme


BAHAR DEKORASYON TRENDLERİ NUDE İLE EVİNİZDE

“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası NUDE, yaşamın kendisinden esinlenen birbirinden şık koleksiyonlarıyla iç dekorasyon trendlerini evinize taşıyor.

Minik detaylar..
Magnolia koleksiyonunun daha küçük boylarını sunan NUDE Mini Magnolia koleksiyonu; yalın, işlevsel ve dekoratif tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. En kaliteli kurşunsuz kristal kullanılarak dört boyda üretilen vazolar, çelik mavisi ve opal beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunuluyor. Mini Magnolia koleksiyonuyla yapacağınız küçük dekorasyon dokunuşları evinizin atmosferi bir anda değiştirecek…

Zamansız tasarımlar…
Modern yaşama kusursuzca uyum sağlayan koleksiyonlarıyla dikkat çeken Şişecam’ın global tasarım markası NUDE’un Mono Box koleksiyonu işlevsellikle tasarımı birleştirirken, ev ve ofis dekorasyonlarına modern bir dinamizm getiriyor. İster topladığınız deniz kabuklarını veya renkli taşları koymak için kullanın, dilerseniz içinde bir çöl bitkisi yetiştirerek elegan bir dekoratif obje olarak evinize renk katın. Kurşunsuz kristalden üretilen çeşitli boyut ve renklerde vazolardan oluşan Mono Box, hem mutfak hem ofisleriniz için şık ve kullanışlı bir seçim oluyor.

Evinizde sedef dokunuşu..
Adını sedeften alan NUDE Nacre Koleksiyonu, incilere parıltısını veren bu maddeyi çağrıştıran kaselerden oluşuyor. Küçük ve orta boy formları bulunan Nacre koleksiyonu, opal lila ve opal gri renk seçenekleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Kurşunsuz kristalden üretilen ve incilerin organik formlarını anımsatan bu parlak yüzeyli tasarımlar, çiçek ve bitkileri sergilemek isteyenler için ideal bir seçim oluyor.

Kontrast sevenlere…
İnsan vücudunu çağrıştıran, evinizde mistik bir hava yaratan NUDE Satin koleksiyonunda yer alan vazolar yuvarlak hatlı formlarıyla ön plana çıkıyor. Cam üfleme sanatıyla ortaya çıkan bu tasarımların renkli ve saten dokulu dış yüzeyleri evinde kontrast yaratmak isteyenler için benzersiz bir seçim olurken NUDE Satin koleksiyonunda siyah ve opal gri renk seçenekleri bulunuyor.

Gecenin büyüsü…
Sofralarda benzersiz sunumlara imza atmak isteyenler için NUDE Midnight koleksiyonu, dört boy ve iki farklı renkte tasarlanan servis kaselerinden oluşuyor. Kurşunsuz kristalden üretilen Midnight, keskin kenarları ve pürüzsüz yüzeyleriyle şık bir görüntü sergilerken eğimli tabanlarıyla da havada asılı kalmış izlenimi yaratıyor. Sadece sofralar için değil evinizde aksesuar olarak da konumlandırabileceğiniz kaseler iç mekanlarda modern bir atmosfer yaratmanızı sağlıyor.

Tek başına da yeter…
İçerisinde hiçbir obje olmadan da estetik bir görünüm sergileyen NUDE Kurage koleksiyonu, çift taraflı tasarımı sayesinde dilerseniz vazo, dilerseniz kek sunum tabağı olarak kullanılabiliyor. Kurşunsuz kristalden üretilen bu işlevsel ve zamansız tasarımlara sahip NUDE Kurage koleksiyonunun opal pembe ve füme olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor.

Balon gibi
Sıcak hava balonlarından ilham alan NUDE Blow koleksiyonu ünlü tasarımcı Tomas Kral’ın imzasını taşıyor. Kurşunsuz kristalden üretilen ve üst üste oturan iki formu birbirine bağlayan lastikler, tasarıma hafiflik hissi katıyor. Buzlu beyaz camdan oluşan üst kısım, konsepte uygun hafif lastik şeritleri sayesinde alt zeminle bütünleşerek bulunduğu mekana kolayca uyum sağlıyor. Evinde modern çizgileri yansıtmak isteyenler için NUDE Blow lamba opal beyaz, opal mavi ve opal pembe renk alternatifleriyle eşsiz bir seçim oluyor.

Matruşka sanatı
Defne Koz imzası taşıyan NUDE Layers koleksiyonu, iç içe geçebilen üç farklı boy vazodan oluşuyor. Koleksiyonun üfleme cam tekniğiyle üretilen her bir parçası iç içe geçerek renkleriyle bulunduğu ortama farklı bir hava katıyor. Opal beyaz, koyu sarı ve çelik mavi renkleri bulunan koleksiyon modern mekanların merkezinde yerini buluyor.

NUDE koleksiyonlarına Paşabahçe Mağazaları ve nudeglass.com’dan ulaşılabiliyor.

Camın en yalın hali: NUDE
Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu'nun global tasarım markası NUDE dünya prömiyerini 2014 yılında Maison&Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan NUDE; Ron Arad, Erdem Akan, Brad Ascalon, Ali Bakova, Ayşe Birsel, Nigel Coates, Joe Doucet, Alev Ebuzziya, Studio Formafantasma, Sebastian Herkner, Mikko Laakkonen, Defne Koz, Tomas Kral, Tamer Nakışçı, Pentagon Design, Adrien Rovero, Alejandro Ruiz, Studio Rygalik, Markku Salo, Inga Sempé, Youmeus Design’ın aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcılarının yanı sıra NUDE Design Team ekibinden Burcu Akbulut, Hazal Balasar, Sinem Hallı, Umut Karaca ve Sevgi Kes gibi önemli tasarımcılarla çalışıyor.

NUDE tasarımları Türkiye'de Paşabahçe Mağazaları'nda satılıyor. Global ölçekte ise Bergdorf Goodman, WallpaperSTORE*, The Conran Shop Paris ve London, La Rinascente Milan, MOMA (Francisco, New York, Tokyo), Lane Crowford Hong Kong, Printemps Paris satış noktaları arasında yer alıyor. nudeglass.com ile de dünyanın yüzyirmi ülkesine satış yapılıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL