• Geri dön

  • 1.829 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 160 İşletme görüntülenme


Avrupa’nın lider düzcam üreticisi Şişecam Düzcam, Arnavutluk’ta gerçekleştirilen Share Tiran 2020’ye katıldı. Şişecam Düzcam, etkinlik ortağı olarak yer aldığı Share Tiran 2020’de Avrupalı mimarlar ve mühendislerle bir araya geldi.

Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam’ın etkinlik ortağı olarak yer aldığı Share Tiran 2020 mimari konferansı 11 Şubat’ta Tiran’da gerçekleşti.

30 yılı aşkın süredir, düzcam, ayna, lamine cam, temperlenebilir kaplamalı cam başta olmak üzere geniş ürün gamı ile Avrupa pazarında cam sektörüne hizmet veren Şişecam Düzcam, farklı ülkelerden Avrupalı mimarların katılımı ile gerçekleşen Share Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu’nun Tiran etkinliğine katıldı. Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Avrupa’nın önde gelen mimarları inovatif projelerini ve mimari yaklaşımlarını paylaştı. Konferansta, Şişecam Düzcam’ın pazara sunulan yeni kaplamalı ürünleri ve referans projelerini içeren “Dreams Come True” sunumu; mimar, cephe danışmanı, cephe firmaları ve mimarlık öğrencilerinden oluşan sektör temsilcilerine aktarıldı.

Etkinliğe İsviçre’li mimar Davide Macullo, İtalya Bari Mimarlar Odası Başkanı Paolo Maffiola, İtalyan mimar Marco Casamonti, İngiltere’li mimarlık ofisi Martha Schwartz Partners’tan mimar Martin Koenig sunumlarıyla katılırken, Türkiye’den Emre Arolat Architects ortağı Gonca Paşolar, Şişecam Düzcam ürünleriyle hayat bulan Antakya Müze Otel ve İstanbul Resim Heykel müzesi projelerini katılımcılara aktardı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL