• Geri dön

  • 409 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 160 İşletme görüntülenme


Camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek global oyuncu olan ve düz cam alanında birçok ilke imza atan Şişecam, bu yıl yedincisi düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Teknoloji İnovasyon Forumu SHARE Bulgaristan’ın resmi sponsorluğunu üstlendi. Avrupa’nın önde gelen mimarlık ofisleri, üniversiteler ve inşaat sektörü temsilcilerinin geniş katılımıyla gerçekleşen forumda; cephe tasarımı ve yapımı, yaşam ve çalışma alanlarına odaklanan iyi yaşam mimarisi gibi konular ele alındı. Şişecam, “Cam Çözüm Ortağı” başlıklı sunumuyla da forumdaki yerini aldı.

Türkiye düz cam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük ikinci düz cam üreticisi Şişecam, 28 Eylül’de Sofya’da gerçekleştirilen Uluslararası Mimarlık ve Teknoloji İnovasyon Forumu SHARE Bulgaristan 2023’ün resmi sponsoru oldu. Uluslararası platformlarda ödüllü mimari ve büyük ölçekli geliştirme projelerinin yanı sıra en yeni bina teknolojilerinin sergilendiği foruma, Avrupa’nın ünlü mimarları konuşmacı olarak katıldı.

“Cam Çözüm Ortağı” sunumuyla etkinlikteki yerini alan Şişecam; dünyanın ve inşaat sektörünün gelişimi, mimari trendler, yüksek performanslı kaplamalı cam çözümleri ve yenilikçi teknolojileri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL