• Geri dön

  • 2.353 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 157 İşletme görüntülenme


Şişecam Topluluğu İnovasyon Haftası’nda
Yenilikçi Ürünleriyle Dikkat Çekti

Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan ve camın tüm temel alanlarında küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu, Ticaret Bakanlığı koordinasyonuyla Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlenen “Türkiye İnovasyon Haftası”ndaki yerini aldı. Etkinlik kapsamında Şişecam’ın cam ambalaj ve cam ev eşyası, otocam ve düzcam alanlarında sergilenen yenilikçi ve katma değerli ürünleri katılımcılardan büyük ilgi gördü. İnovasyon haftası kapsamında, 4 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen “Dijital Dönüşümden Üretim Dönüşümüne: Sanayide Yeni Ufuklar” konulu panele, Şişecam BT Strateji ve Yönetişim Müdürü Gökmen Eriş de konuşmacı olarak katıldı. 

07.05.2019 – “Düzcam”, “Cam Ev Eşyası”, “Cam Ambalaj” ve “Kimyasallar” olmak üzere dört ana iş grubunda faaliyet gösteren Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından Şişecam Topluluğu, Türkiye’de inovasyon kavramının yerleşmesine ve gelişmesine büyük katkı sağlayan ve inovasyon ekosisteminin en büyük buluşması olan “Türkiye İnovasyon Haftası”na katıldı. Şişecam Topluluğu, 3-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ticaret Bakanlığı koordinasyonuyla Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda, cam ambalaj ve cam ev eşyası, otocam ve düzcam alanlarında yeni nesil ürünlerinin tanıtıldığı standıyla yer aldı.

Etkinlik kapsamında 4 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen “Dijital Dönüşümden Üretim Dönüşümüne: Sanayide Yeni Ufuklar” konulu panele, Şişecam BT Strateji ve Yönetişim Müdürü Gökmen Eriş konuşmacı olarak katıldı. İnovasyon Haftası’nda katılımcılara katma değerli yeni nesil ürünlerini tanıtan Şişecam Topluluğu’nun 44 metrekarelik standı ziyaretçilerden büyük ilgi çekti.

Şişecam Düzcam ürünlerinin sergilendiği bölümde farklı performanslara sahip ısı ve güneş kontrol camları Temperlenebilir Solar Low-E Cam ürünleri ziyaretçilere tanıtıldı. Tek bir kaplama ile güneş kontrolünü ve ısı yalıtımını bir arada sağlayan Temperlenebilir Solar Low-E Cam ürünleri yakıt ve klima giderlerini azaltırken kullanıldığı ortamda şeffaflıktan ve doğal gün ışığından ödün vermiyor. Temperlenebilir Solar Low-e (58/32) cam, İstanbul Yeni Havaalanı’nda da kullanılmıştı. Standın otocam alanında tanıtılan yeni nesil ‘kaplamadan ısıtmalı ve atermik ön cam’ ürünü” ise soğuk iklim koşullarında buzlanmayı ve buğulanmayı engelliyor; sıcak iklim koşullarında ise atermik özelliği sayesinde güneş etkisinin azaltıldığı güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Şişecam Cam Ambalaj ürünlerinin sergilendiği bölümde Frederik Şişesi, Melis Gıda Kavanozları, Meysu Nostaljik Meyvesuyu Şişesi, Yeni Zafer Meşrubat Şişesi gibi yeni nesil ve ödüllü ürünler ziyaretçilerle buluştu. Paşabahçe ve Nude ürünlerinin ziyaretçilerle buluştuğu cam ev eşyası bölümünde ise içine çay konulduğunda altın parıltılarla bezenen Midas çay seti, hafifliği ve inceliği ile fark yaratan Stem Zero, ev tipi fırın ve indüksiyon ocaklarda kullanılabilen Borcam Induction, 10 derece ve altında su eklendiğinde üzerinde yer alan desenlerin termokromik teknoloji ile renk değiştirmesi sayesinde farklı bir görüntüye kavuşan Happy Sharing sürahileri, bardakların alt kısımlarına, metal, seramik, boncuk, pil ve ışık gibi farklı cisimler yerleştirildikten sonra özel bir şeffaf kaplama ile kapatılan Insert Glass ve boya kullanılmadan cam fırının renklendirilen Amber yer aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL