• Geri dön

  • 621 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 160 İşletme görüntülenme


Camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek global şiket olan Şişecam, Intersolar Europe 2023 Fuarı’nda ileri teknoloji ürünleriyle yerini alacak. 14-16 Haziran 2023 tarihleri arasında Almanya Münih’te düzenlenecek olan fuarda Şişecam, sergileyeceği güneş enerjisi camları ve yakın zamanda pazara sunduğu yüksek güneş enerjisi yansıtıcılığına sahip ürünü Solar Ayna ile ilgili ziyaretçileri bilgilendirecek.

Şişecam, güneş enerjisi endüstrisi alanında dünyanın önde gelen fuarlarından Intersolar Europe 2023 Fuarı’na katılacak. 14-16 Haziran 2023 tarihleri arasında Almanya Münih’te düzenlenecek fuarda, güneş enerjisi sektörüne yönelik Sandy ve Prizma desenlerinde üretilen ve fotovoltaik modüllerde kullanılan güneş enerjisi camları sergilemeye hazırlanıyor. Şişecam’ın pazara sunduğu, yüksek güneş enerjisi yansıtıcılığına sahip yeni ürünü “Solar Ayna” da Intersolar Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Şişecam, güneş enerjisi camlarının yüzeylerine uygulanan özel Anti-Reflektif kaplama ile ışık yansımalarını minimize ederken, geçirgenlik artışı sağlıyor. Bu sayede güneş panellerinde performans artışı ve yüksek verimlilik elde ediliyor. Bunun yanı sıra güneş paneli camlarının temperlenmesiyle mukavemet artışı sağlanırken, güneş panelleri çevre koşullarına karşı korunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL