• Geri dön

  • 1.656 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 160 İşletme görüntülenme


Avrupa’nın en büyük düzcam üreticisi Şişecam, Türkiye’de ilk defa düzenlenen Zak İstanbul etkinliğine katıldı. Şişecam, etkinlik ortağı olarak yer aldığı Zak İstanbul’da mimarlar, mühendisler ve cephe danışmanları ile bir araya geldi.

Türkiye’de ve bölgede cam sanayinin gelişimine öncülük eden, düzcam alanında birçok ilke imza atan Şişecam’ın etkinlik ortağı olarak yer aldığı cephe tasarımı ve mühendisliği konulu uluslararası bir konferans olan Zak World of Façades, 27 Ekim’de ilk defa İstanbul’da gerçekleşti.

Düzcam alanında ayna, lamine cam, temperlenebilir kaplamalı cam başta olmak üzere geniş ürün gamı ile Türkiye’de ve uluslararası pazarlarda cam sektörüne hizmet veren Şişecam, Türkiye ve farklı ülkelerden sektör profesyonellerinin katılımı ile gerçekleşen Zak World of Façades’ın İstanbul etkinliğine katıldı. Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan mimarlar, mühendisler ve cephe danışmanları inovatif projelerini ve cephe tasarımı yaklaşımlarını paylaştılar.

Konferansta, Şişecam’ın pazara sunulan yeni kaplamalı ürünleri ve referans projelerini içeren “Camla Değer Yaratmak” konulu sunumu; mimar, mühendis ve cephe danışmanlarından oluşan sektör temsilcilerine aktarıldı. Sergileme alanında ise Şişecam'ın yenilikçi ürünleri katılımcılar arasında büyük ilgi uyandırdı. Etkinlikte Şişecam ürünleriyle hayat bulan projelerin hikayeleri katılımcılarla paylaşıldı. Melike Altınışık Architects (MAA) kurucusu Melike Altınışık İstanbul TV ve Radyo Kulesi’ni; Building, Innovation, Arts and Architecture (BINAA) kurucusu Burak Pekoğlu ise S2OSB Yönetim -Binası’nın hikayesini katılımcılara aktardı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL